Alles ging goed, communicatie goed, goed geleverd.

Alles ging goed, communicatie goed, goed geleverd.

top

makkelijk bestellen, snel door proces van alles invullen tot betalen. Snel geleverd

alles oke

alles volgens verwachting en supersnel. verbeterpuntje, ik geloof dat ik geen melding heb gehad dat het pakje onderweg was. wel dat het ingepakt was

zeer netjes geleverd

Bestelling ging heel gemakkelijk. was met ideal gemakkelijk te betalen. alleen 2 kleine koppelingen in een doosje terwijl het ook als brievenpost geleverd kon worden is een beetje overkill. tevens kan dan de verzendkosten ook naar beneden.

Goede producten voor een goede prijs

Als je iets zoekt voor electronica hobby is dit het juiste adres. Ze hebben veel op voorraad en redelijke prijzen. Verzending is snel en goedkoop. Aan te bevelen.

tip top

als in ordfe

Niks ontvangen!

Kut! Zit dagen te wachten, de postnlapp zegt t is bezorgd maar waar is het dan? Ik ben doodleuk opgelicht voor die3€. Zwaar kutbedrijf dus.

Verkeerde lager geleverd

Moet zijn lm6luu

ik heb nog niets ontvangen na een week.

Ligt dit aan postnl?

Goede spullen, nette prijzen, snelle levering

Snelle levering, goed product, werkt goed, plug & play !

Kortom: De beste !

Altijd snel geleverd

Prima spul snel geleverd

Groot assortiment snelle levering

Snelle leveringen als beste beoordeeld, assortiment is uitgebreid

Vlotte bezorging, en netjes ingepakt.

Prima webshop

Goed verpakt en overzichtelijke webshop

Alles op voorraad, goed geprijsd, snel en compleet geleverd.

Leuke artikelen ,goedkoop en lage verzendkosten

Goede voldoende informatie op de website

Ik kan dit bedrijf aanbevelen.

Een uitgebreid assortiment!

Goede producten en voor een prima prijs. En wat ook erg belangrijk is, de verzendkosten zijn laag.

Nog niet binnen gehad

Nog niet binnen gehad

Super service

Ik heb nog niets ontvangen

Ondanks dat er vlot reactie kwam op mijn bestelling heb ik nog niets ontvangen.

snelle bezorging

ruime keuze in artikelen en overzichtelijk gerangschikt.

Prettige ervaring, duidelijke webshop en degelijke levering.

Vlotte afwerking van order, netjes alles op voorraad en dus snelle levering. Qua prestatie (prijs versus leveringstijd) hoef je hiervoor niet naar die Chinese websites, alhoewel de producten wel overeenkomen. Zal voor mijn toekomstige projecten (http://erikmosterd.wordpress.com) hier zeker nog vaker kopen.

Snelle levering, zelfs tijdens feestdagen.

Erg tevreden over het product en klopt de omschrijving van de website met het artikel. Snelle levering. Kortom, erg tevreden en zeker aan te bevelen.

Oosterveldsingel 43484

7558PJ Hengelo