Good prices/varieties and fast delivery

Good prices/varieties and fast delivery

Heb voor het eerst hier besteld, ben zeer tevreden. Snelle correcte levering.

Netjes ook mijn nog kleine bestelling prima geleverd

Mobile site mag wat vriendelijker, hoofd menu lastig te vinden b.v. Verder prima service en heldere omschrijving zonder te veel promo's waardoor je het bos niet meer ziet.

Bestelling keurig afgewerkt

Mooi assortiment. Goede webwinkel. Gemakkelijk bestellen en betalen. Helaas was de levering door de kerstdrukte bij PostNL nogal vertraagd, maar dat kan Vanallesenmeer natuurlijk niet worden aangerekend.

Benieuwd wat er bij van alles en meer nog meer te koop is!

Volgens afspraak, alles goed ontvangen

Super bedrijf

Namen zonder moeilijk te doen een beschadigd product terug en gaven mij een nieuwe ervoor terug.

Snel en netjes geleverd

Materialen waren netjes verpakt en binnen drie dagen geleverd. Adres om te onthouden

accu was niet zoals in maat omschreven.

Helaas paste de accu niet en was te groot.

Goed en minder.

Mijn eerste bestelling werd binnen no time beloofd en zorgte er dus voor dat ik hoge verwachtingen had maar bij mijn 2e bestelling die nog niet aangekomen is bleek dat niet het geval te zijn.

Als een paar keer wat gekocht bij Vanallesen meer, erg tevreden!

Ook gestelde vragen worden goed beantwoord. Volgende keer ben ik weer van de partij.

Prima kwaliteit, redelijk geprijsd, snelle levering

Prima kwaliteit, redelijk geprijsd, snelle levering. Blij mee

heel goed

goed, en netjes

redelijk materiaal

Prijs kwaliteit redelijk de inbus boutjes om op de as te klemmen zijn zeer snel rond gedraaid en niet meer te gebruiken.

Helemaal geweldig

Alles netjes ontvangen zonder problemen. Alles is keurig geleverd als omschreven.

super goed !!

Bestelde producten zijn ondanks de convid 19 vlot ontvangen. daarnaast keurig verpakt, er is veel aandacht besteed. ook zijn de prijzen van elek. onderdelen zeer aantrekkelijk. echt een aanrader !! TOP !!

mooi en kwalitatief zeer goede service

overzichtelijke site met mooi assortiment, zeer kwalitatief. ook de service en levering zijn prima.

ondanks de feestdagen

Geen "morgen bezorgd" beloftes die niet worden nagekomen. Maar altijd snel en correct

Goede zaak, lokale onderneming.

Product nog niet gebruikt

Groot aanbod voor een lage prijs en goede service

Groot aanbod voor een lage prijs en goede service

Snelle en goedkope levering (iets wat belangrijk blijkt te zijn in 2020)

Correct, supersnel

Uiterst tevreden!

De online vermeldde voorraad klopte precies en ik had mijn onderdelen binnen 2 dagen binnen, ondanks de huidge postdrukte. Er werd bovendien serieus en inhoudelijk gereageerd op mijn tussentijds geëmailde vraag.

Snel en goed

Ondanks de corona- en feestdagen werd mijn bestelling al snel in een keurig doosje incl. de verzendbon afgeleverd. De producten waren duidelijk op de site weergegeven.

Geleverd zoals besteld

Oosterveldsingel 43484