netjes verpakt en snel geleverd

ook met de drukte

Snelle levering, ook voor kleine orders

VAAEM levert uit snel uit voorraad en tegen vriendelijke prijzen. Ook voor een kleine opdracht doen ze hun best. Hulde!

In een zin: perfect!

Groot assortiment, dus zoeken kost wel even. Mist wel eens een specifiek kenmerk om het juiste artikel te kiezen. Zoals bv een afmeting.

goed op de hoogte gehouden via mail netjes en snel geleverd

Super goede webwinkel

Snelle levering, goede producten.

Prima product ontvangen tegen scherpe prijs en snelle levering. Top!

Prettig en goed telefonisch contact

Samen heb ik het juiste onderdeel kunnen bestellen.

Mijn bestelde schakelaars, de volgende dag al in huis.

Ik had mijn bestelling de dag erna al in huis. De microschakelaars werden per post verzonden.

Goede prijs/kwaliteit snelle levering goede service

duidelijke website, goede prijs/kwaliteit snelle levering goede service,, alle reden omm deze webwinkel te bookmarken.

perfecte service!!!

Naar aanleiding van een LED display met een afwijkende kleur led licht een verzoek ingediend wat hieraan te doen. Er werd aangeboden 3 nieuwe te sturen. Ik vind dit zeer coulant van het bedrijf. Hulde!

Prima voorelkaar en snel

Bestellng de volgende dag al in huis . Netjes !

Heel snel geleverd

Heel snelle levring van het juiste product. Ik ben er blij mee. Bedankt.

super goed

super goed en snel geleverd

Niets op aan te merken, goed adres, prima prijs en snelle levering.

Zeer snel afgehandeld, goedkoop, prima communicatie

Alles wat ik besteld heb is perfect in orde

uitstekend als altijd

goede snelle levering en comunicatie

Levering uitstekend

Absoluut aan te bevelen..

Groot assortiment, je kunt kleine hoeveelheden bestellen en heel snelle levering.

Goed verpakt als brievenbus pakketje.

Groot assortiment en snel verzonden.

Kleine bestellingen kunnen als briefpost verzonden worden tegen lage kosten. Verder een heel ruime keuze in componenten, kits en gereedschap.

bestellen en snel bezorgd

Een klein foutje maar goed afgehandeld

Afgelopen week was het voorgevallen dat een verkeerd product in mij bestelling terecht was gekomen. Na een mailtje is het juiste product alsnog snel nagestuurd. De producten zijn van goede kwaliteit en het contact was professioneel. Gr, J.

Snelle levering; groot assortiment

Ben ik opzoek naar wat elektronica componenten dan vind ik ze altijd tegen een prima prijs bij Vanallesenmeer... Aanrader en snelle, correcte levering

Oosterveldsingel 43484

7558PJ Hengelo