Vlotte levering van G4 fitting tegen een goede prijs

Een van de weinige leveranciers die dit leveren en de enige voor deze prima prijs

Prima winkel

Snel en voordelig

Had precies wat ik nodig was, binnen 2 dagen in huis (zondags besteld). Precies volgens opgave en hele nette prijs.

Snel en goed

De juiste onderdelen snel geleverd waardoor het werk geen vertraging oploopt

duidelijk goed en snel

site is helder bestellen gemakkkelijk levering snel en producten prima

Prima kwaliteit en service voor een erg scherpe prijs.

We hebben onze Arduino-kits voor de leerlingen voor het eerst hier gekocht. Ik vond elders geen kits met dezelfde inhoud voor deze prijs en de kwaliteit van de aangeleverde producten was prima. Bestelling via mail verliep vlot. De informatie over de levertijd was correct en extra vervang-onderdelen werden ongevraagd meegeleverd.

Snel, keurig

Snel geleverd, exact wat ik bedoelde.

Veel van wat ik nodig heb voor prototyping kan ik hier vinden

Als een chaotische maker zijnde met weinig geduld kan ik gelukkig rekenen op de snelle en vriendelijke service van vanallesenmeer. Tot heden alleen maar positieve ervaringen en hoop dat de zaken goed (blijven) lopen zodat ik zonder zorgen kan prototypen :)

Snelle en correcte levering

Duidelijke en handige website bestelling snel in te voeren

prima service

Prima service, snelle levering

Gewoon zoals het hoort: snel en correct, goed product

Gewoon zoals het hoort: snel en correct, goed product

Snelle levering en lage prijs

Leuke elektronica onderdelen voor mooie prijsjes. Het kleine spul kan als brievenbuspakketje worden verzonden en dan betaal je lage verzendkosten. Toch alles stevig ingepakt en snel geleverd!

Producten in goede orde ontvangen en komen overeen met de producten op de site. Daarnaast fijn dat er de mogelijkheid is om kleine componenten in een brievenbuspakketje te laten afleveren.

Alweer super.

Snel geleverd en netjes verpakt in een kartonnen brievenbusdoos.

uitstekend, overzichtelijke site en snelle levering

prettige overzichtelijke webshop. dag later al in huis. dus een prima ervaring gehad met deze leverancier.

Super, heel behulpzaam

Was voor mijn werk op zoek naar electronica-kits voor een event / workshop. Op basis van onze voorkeuren kwam er heel snel een prima voorstel, met goede communicatie over leveringstijden e.d. Alles heel snel en goed geregeld! Workshop was een groot success, iedereen is heel blij met de kit.

Een geweldige Webshop voor electronica.

Ik maak al jaren gebruik van de diensten van dit bedrijf. In de laatste levering ging 1 onderdeel de mist in omdat deze niet overeenkwam met de gegevens op de site. Na mijn bericht hierover kreeg ik onmiddellijk reactie, en is voor mij een prima oplossing gecreëerd. De info op de website aangepast zodat de info weer goed is. En ik wordt op de hoogte gehouden als de nieuwe onderdelen weer leverbaar zijn. Dit alles zonder gezeur. Peter ga zo door! geweldig hoor.

Goed meedenkende en vriendelijke medewerkers

Ze hadden in eerste instantie het door mij gevraagde product niet op voorraad Daarna hebben ze het ingekocht en mij laten weten toen het binnen was Inmiddels heb ik het naar alle tevredenheid ontvangen

Prima, veel keus en snel bezorgd

Met name de snelle bezorging doet mij (sinds ik "van alles en meer" ontdekt heb) steeds vaker besluiten hier te bestellen in plaats van in "China".

prima service, vlotte afwerking!

Zie boven, Ik weet waar ik de volgende keer moet zijn.

Snel geleverd, goed verpakt, nette prijs, betrouwbare zaak

Goede ervaring

zeer goed

al regelmatig besteld , goede overzicht op de website en altijd piekfijn in orde bedankt daarvoor

wederom voor herhaling vatbaar

Electronica onderdelen gekocht. Snel thuis geleverd, en wederom geheel naar wens. Alles keurig verpakt.

snelle correcte levering van goed geprijsde artikelen

snelle correcte levering van goed geprijsde artikelen