Bestelde goederen snel en correct geleverd.

Tijdens de kerst drukte waren de bestelde batterijhouders toch binnen 4 dagen in huis. Correct verpakt en niet beschadigd.

Snel geleverd, juiste en ook goede producten

Ga vaker bij Vanallesenmeer bestellen!!

Goede service bij verloren zending

Een half december geplaatste bestelling was na een week nog niet aangekomen. I.v.m. de drukte bij de post geadviseerd nog even te wachten. Toen na 1,5 week nog niets binnen was, werd snel een nieuwe zending gestuurd.

na aanvankelijk verkeerd product in de verpakking, direct het juiste product geleverd. Daarna uitstekende nazorg.

Uitstekende nazorg/begeleiding, mensen met passie.

Op de eerste plaats het per stuk kunnen bestellen van kleine onderdelen zoals condensatoren, weerstanden enz. en ook nog voor bijzonder lage prijzen. Ik had nog wat vragen waarop ik per omgaande antwoord kreeg. In een later stadium informeerde men nogmaals of alles duidelijk was. Mijn complimenten.

snel in huis... top service

had een onderdeel voor reparatie aan de droger nodig. snel in huis … droger werkt weer als nieuw..

Top !!

Snelle levering.

Voor het eerst hier besteld en volkomen tevreden.

Mijn bestelling bestond uit slechts 2 transistoren. Het bestelde was binnen 2 dagen in huis. Prima service! Ik kan iedereen aanraden hier te bestellen.

Dit is mijn eerste contact en is goed bevallen snelle afwikkeling van het bestelde

Snel en accuraat

Top produkt niet te duur en snel verstuurd

Alles correct

Antwoorden op mijn vragen. Item snel verstuurd en goed ingepakt. Item , een control board , inclusief software op cd. Moet het nog monteren, maar alles ziet er goed uit

gewoon goed

Er ontbrak wat in de levering, maar dit werd in geen tijd rechtgezet.

Alles top geregeld, snel geleverd!

‘s Avonds besteld, 2 dagen later geleverd. Echt een aanrader!

Top leverancier en super service !

Absolute aanrader, we kopen met BallenEnzo zeer regelmatig en bij Vanallesenmeer. Prima leveringen en super service, kortom een echte aanrader.

Perfecte uitvoering van de bestelling, snel thuis

goede materialen

Heldere communicatie en top product

Goede site met product dat ik verwacht had. Goed op de hoogte gehouden bij de afhandeling van de transactie

is snel geleverd, goede kwaliteit

Voor 1 weerstand

Klantvriendelijk: Je kan gewoon 1 weerstand bestellen van 6 cent. Top! Met die weerstand kon ik een laserprinter repareren van 200 euro.

Prima producten voor een kleine prijs

Mooie collectie en prima prijzen.

keurig verzorgd

Snelle levering en keurig verzorgd. Ga zo door.

Nette webshop

Artikel besteld wat ik elders lastig kon vinden. Voor 12 uur besteld, en werd netjes dezelfde dag nog verstuurd. Het werd netjes in een stevige verpakking bezorgt. Product werkt naar behoren, erg tevreden. Zou zo weer bestellen bij deze webshop.

Prima klantenservice

Over de producten kan ik niet veel zeggen, die zijn gewoon goed. Netjes verpakt en sneller dan verwacht ontvangen. Er was een probleem met iDeal en ik was een paar dingetjes vergeten in de bestelling. Dus maar eens met ze gebeld. Fijn dat je ook snel iemand aan de lijn krijgt en dan terwijl je belt de order wordt aangepast en een nieuwe link krijgt voor iDeal. Gewoon alles binnen 10 minuten geregeld! Daar kunnen andere webshops nog een hoop van leren...

Snel en goed geleverd

Snelle levering, netjes verpakt, prima prijs en assortiment

Snelle levering, netjes verpakt, prima prijs en assortiment

De levering was snel, product was zoals beschreven. Prijs iets aan de hoge kant, maar dat is te verwachten bij een dergelijke winkel.

Oosterveldsingel 43484

7558PJ Hengelo