Snelle levering, goede qualiteit!

Levering was prima op tijd en de bestelling zag er goed uit! alles werkte naar behoren en ik werd goed geinformeerrd over de vordering van mn order!

goed en snel verstuurd

product is keurig verpakt en snel verstuurd, zoals het hoort te zijn

Gaat steeds zonder problemen

Vlot en nauwkeurige aflevering. Met zorg ingepakt.

Zoals we gewend zijn van vanallesenmeer is alles TOP!

Wederom alles precies zoals omschreven, snel geleverd en prima verpakt. Nette afhandeling!!!

Prima afgewikkeld.

Goed assortiment goede prijzen snel thuis

Chinese prijzen Europese leveringsservice en snelheid.

Alles prima

Snel en goed.

snelle goede levering

snelle en correcte afhandeling van de bestelling

prima site, snel en goed geleverd

prima site, snel en goed geleverd

Snelle en complete levering

Snel en compleet geleverd. Betaalwijze mag wat mij betreft anders. Ideal vind ik prima. Jammer dat dat bij deze bestelling niet lukte en de kosten voor levering/betaling een euro extra kosten.

uitstekende prijzen.

Goede terugkoppeling na bestelling.

Snel verzonden maar slechte kwaliteit

Usb plug van (namaak) Arduino is afgebroken na twee keer de kabel eruit te trekken.

Snel verzonden en goed assortiment

Bestelling was sneller in huis dan verwacht, het assortiment is mooi ruim en voldoende voorraad.

super snel verzonden en goed verpakt!

op zondag besteld maandag verzonden in een stevig doosje. Dinsdag in huis. wat wil je nog meer?

Mooi product, snel geleverd

Prima webshop

Onderdelen warden snel geleverd en zijn van prima kwaliteit!

Supersnelle levering, uitstekende producten en niet duur!

Overzichtelijke website, aantrekkelijke prijzen, uitstekende producten en een uitermate snelle service. Ik kom graag terug!

Prima.

Goede prijs, snel geleverd!

Goede webshop

Goede en snelle levering. Op zondag een vraag gesteld via het contactformulier de zelfde dag nog een antwoord gehad TOP.

Alles volgens belofte

Goede en snelle levering voor een prima prijs!

Prima dienstverlening

Na een probleempje met dubbele leveringkosten, werd op een professionele manier gereageerd en het teveel netjes terugbetaald

Goed en snel afgeleverd 👌

Goede website

Goede levering en goede afwerking. Leds werken goed ben blij met u website.

1 levering met 2 x verzendkosten

Omdat de online betaling niet onmiddellijk lukte bestelde ik 2 keer hetzelfde artikel. Na orderbevestiging heb ik gevraagd om 1 bestelling te cancelen maar het was te laat. Beide orders waren reeds vertrokken in één verpakking. Toch heb ik 2 keer de verzendkosten betaald. Ik had toch 1 betaling van de verzendkosten terug verwacht, zonder dit te hoeven vragen. Het produkt voldoet aan de verwachting

goede kwaliteit /prijs verhouding - snel geleverd

Lekkere snelle levering top gedaan !

Oosterveldsingel 43484

7558PJ Hengelo