Ik ben tevreden over de werking en de levering.

Snel en accuraat

Omdat de bestelling bij een andere webshop van hetzelfde artikel uitbleef het alsnog hier besteld en volgende dag in huis. Top! En nog goedkoper ook...

Goede webshop en goede service

Onderdeel besteld voor een 3d printer. Alles netjes en snel geleverd. Pakket was kapot aangekomen, maar alles was netjes opgelost door snel een nieuwe te sturen. Geweldig bedrijf.

werelds

goede spullen, goede prijs

Snelle levering en precies als verwacht

Goede en snelle levering. Onderdelen waren precies volgens de omschrijving

Altiijd snelle levering van onderdelen precies zoals omschreven op de site.

Prettige firma, leveren snel en exact zoals omschreven.

Super simpel

Er is niks fout gegaan. €2,00 verzendkosten is lekker goedkoop. De producten waren er na 2 dagen. In mijn ogen niet echt iets dat beter kan.

Zeer tevreden.

Redelijke prijzen en lage verzendkosten. Daar was ik al een tijdje naar op zoek..

Snel en correct geleverd

Voor het eerst iets hier besteld en direct een goed gevoel, prima after sale en een snelle levering

Vlot

Vlot geleverd ziet dr goed uit maar nog niet gemonteerd!

Goed en snel

Snel geleverd, goede prijzen en kwalitatief goede producten.

Goede en snelle service

Gewoon!

Snel en niet duur

Positief , snelle levering incl de updates van de order via de mail en geen Hollywood prijzen. Ook niet voor de verzendkosten

Goede info gekregen.

Ik had een vraagje, en heeft snel de info gekregen. Netjes geleverd, en netjes verpakt. Top dus.

Betrouwbaar en snelle levering

Is een betrouwbaar bedrijf. Houden je via email, de status van de orderverwerking op de hoogte. Echt top!

orima product, goede service

netjes verpakt, vlot geleverd, duidelijke labelling.

Goed produkt en snelle levering

Eerste ervaring met Vanallesenmeer. Bestelling voldoet aan de verwachting, prijs is goed, en snelle levering.

Super snel

Netjes en snel geholpen super dikke duim.

Prima product, snelle levering!

Product snel geleverd, lage verzendkosten. Prima!

content du service

service et rapidité parfait . Mise à jour du stock à amélioré

prima bedrijf, alle onderdelen keurig verpakt

Ik heb hier 2x diverse onderdelen gekocht, en beide bestellingen waren goed. Geen fouten, snel geleverd en alles netjes verpakt. Prima prijzen ook.

Goede producten,zeer nette prijzen,vlotte levering en uitstekende service

Mijn ervaring is van deze aard dat ik altijd blijf terugkomen.

Gewoon goed

Nette prijzen en zeker ook nette kosten voor het verzenden wat bij andere webwinkels nogal eens de spuigaten uitloopt. Snelle levering en goede service. Reageren snel op email

Snelle levering, goed product. Het gaat om een lipo accu (500 mah) en ik zie wat chineze of japanse text erop, maar werkt zoals het hoort. Alleen de levensduur nog even afwachten. Alleen jammer dat ik geen track and trace code kreeg. In mijn geval ging het om een brievenbus gevalletje, dus ik hoef niet thuis te blijven hiervoor. Ik hoop dat ze T&T wel bij reguliere pakketbezorging per mail toevoegen.

Prima webwinkel!

Snelle levering, lage verzendkosten en producten als omschreven.

Oosterveldsingel 19-R1

7558PJ Hengelo