Pluspunten
Ken tot dusver geen negatieve. Dus alleen positief.
VerbeterpuntenDoorgaan zo.
Pluspunten
Snelle levering. goed verpakt !
12mm geslepen assen zijn niet goed recht
Pluspunten
Altijd tevreden van mijn bestellingen bij Vanallesenmeer. Top assortiment, eerlijke prijzen met eventuele kosten gewoon doorgerekend: lekker transparant!
VerbeterpuntenGeen :)
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, lage prijzen, snelle levering, goede communicatie, duidelijke website.
VerbeterpuntenAfrekenproces is enigszins verwarrend wat betreft de verzendkosten. Het lijkt of er bovenop de 5,25 voor een pakket nog 3,00 toeslag gevraagd wordt? Kwaliteit van de 8mm lagerblokken: één lagerblok was slecht uitgelijnd (scheef).
Bedankt voor uw super beoordeling! Sorry voor de verwarring over de verzendkosten. Wij gaan er intern nog eens naar kijken of we dat anders kunnen communiceren. De extra € 3,00 toeslag is in het leven geroepen voor bestellingen die normaal gesproken standaard als brievenbuspost verzonden wordt maar die je toch liever als pakket verzonden wilt hebben (zit u boven de € 65,00 dan wordt uw bestelling altijd standaard gratis als pakket verzonden). Betaald u al verzendkosten á €5,25 dan wordt u bestelling als pakket verzonden maar zit u nog onder de € 65,00 grens en hoeft u niet nog eens voor deze extra toeslag te kiezen. Met vriendelijke groet, Vanallesenmeer | Marcia
Pluspunten
Mijn Arduino bestelling (10-tal artikelen) werd volgens afspraak met 1 werkdag geleverd uit voorraad. Duidelijke website met vaak links naar bruikbare documentatie.
VerbeterpuntenMoeilijk te zeggen na een eerste bestelling. Nog geen punten gevonden.
Pluspunten
Ultra snelle levering!!!
Pluspunten
Prima shop. Snel en goed geleverd.
VerbeterpuntenGeen - gewoon zo doorgaan.
Bezorg op tijd, kom afspraken na.
Pluspunten
Goed bedrijf, bestelprocedure is simpel en de levering is altijd snel.
VerbeterpuntenZou dat even niet weten
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Redelijke prijzen, goed assortiment, en levering toch werkelijk stukken sneller dan uit verre landen.
Pluspunten
Snelle levering. En niets beschadigd en goed kwaliteit
Pluspunten
Omdat een gekochte oplaadbare batterij defect bleek werd er kosteloos een nieuwe gestuurd.
Verbeterpuntengeen
wat jammer dat u niet tevreden bent. Helaas hebben wij geen mail of op andere wijze mogen vernemen wat er gebeurt is en/of wat het probleem is waardoor wij u hebben kunnen helpen. Vanallesenmeer | Marcia
Pluspunten
Na mijn vraag waar de bestelling bleef bleek helaas dat deze onderweg blijkbaar zoek is geraakt. Hierna hebben zij meteen de bestelling opnieuw verzonden. Super service!
Pluspunten
-Snelle levering -Uitstekend verpakt -Goede en duidelijke Bestellings communicatie
Oosterveldsingel 43484
7558PJ Hengelo