Pluspunten
Geen.
VerbeterpuntenGeen.
Beste P. Jansen, Wij hebben u vorige week terug gemaild op 26 febr. Kan het ook zijn dat deze in uw spambox terecht zijn gekomen? Zondag om 10:55 uur hebben wij u het aankoop bedrag terugbetaald en ook onderstaande mail gestuurd: Goedemorgen Dhr. Jansen, Ik heb zojuist het aankoopbedrag van € 4,65 terugbetaald middels iDEAL. Binnenkort zal dit bedrag weer op uw rekening zijn bijgeschreven. Nogmaals excuses voor het ongemak. Mocht u onverwachts toch de kabel hebben ontvangen dan horen wij dit graag. Nog een prettige zondag. Hopend u voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben hoor ik dit graag. Vriendelijke groet Peter de Jong Vanallesenmeer.nl IN AFWACHTING OP UW REACTIE. M. vr. gr. Marcia - vanallesenmeer
Verwachte levertijd is veel langer dan verwacht.
Pluspunten
Gewoon alles ok
Een klein minpuntje? Als je vanuit Belgie besteld heb je het product maar binnen 5 werkdagen
Pluspunten
Berichtgeving omtrent bestelling is prima
VerbeterpuntenLevering was een dag later dan verwacht.
Pluspunten
Je ziet wat je krijgt en snel met lage kosten.
Verbeterpunten.
Pluspunten
Goede wijn behoeft geen krans
Pluspunten
Als er iets ontbreekt wordt het meteen kostenloos toegestuurd
VerbeterpuntenBeter kijken op de pick lijst. van de 5 keer dat ik iets had besteld, is er 2 keer een tel fout gemaakt en moest nageleverd worden. Het gaat hier voornamelijk over kleine componenten
Pluspunten
Correct
Pluspunten
Goed verpakt en snel geleverd!
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt zodat het tegen een stootje kan bij de pakketbezorgers.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door.
Pluspunten
alles vlot geleverd en binnen redelijke termijn
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Snelle levering, alle bestelde producten op voorraad.
Pluspunten
Levert wat ik nodig heb. En snel! Tegen een redelijke prijs. Beveel het bedrijf niet aan, wat dat doe ik nooit en voor geen enkel bedrijf. Laat een ander het zelf ervaren en mij er niet op aan kijken als het tegenvalt.
VerbeterpuntenDe zoekstructuur, lange reeksen, lang zoeken. Misschien in subgroepen verdelen.
Pluspunten
Snelle levering en prima prijs.
VerbeterpuntenProduct specificaties zijn niet zoals beloofd op de site. Bij contact opnemen wel netjes de mogelijkheid gekregen om het product kosteloos terug te sturen.
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat onze mails niet goed aangekomen zijn? Of kan het zijn dat deze in de spam terecht gekomen is. Ik heb het nagekeken en Peter heeft u 14 februari 16:44 uur gemaild en op 18 februari 09:29 uur onderstaande bericht gestuurd: Dag Patrick, Het spijt mij te moeten melden, dat ik geen oplossing heb voor dit probleem. U kunt de camera terugsturen, zodat wij er naar kunnen kijken en u een oplossing kunnen aandragen. terugsturen kan naar onderstand adres. Uiteraard zullen wij de kosten voor het terugsturen vergoeden. Sorry voor dit ongemak. Hopend u voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben hoor ik dit graag. m.vr.gr. Peter In afwachting op uw reactie, Marcia - Vanallesenmeer
Geen reactie op retouraanvraag. Extreem slechte kwaliteit geleverde product.
Beste Dennie, Dit is erg vervelend. Ik heb het nagekeken en wij hebben u op 8 februari om 13:57 uur en op 12 februari om 20:43 gereageerd op uw mails over het retourneren. Kan het zijn dat deze in uw spambox zitten? Met vriendelijke groet, Marcia - Vanallesenmeer
De indeling van de producten zou wel wat overzichtelijker kunnen of wat verder uitgesplitst
Oosterveldsingel 43484
7558PJ Hengelo