Pluspunten
nederlands web site
Verbeterpuntenvia factuur kunnen betalen voor scholen wij moeten het bedrag zelf voorschieten
Beste, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Ter info over het op rekening inkopen. Wij zijn wel bekend bij jullie afdeling inkoop. Wist u dat wij vaker inkooporders van ROC Nijmegen hebben ontvangen welke op rekening zijn ingekocht? Waarom het deze keer niet zo gegaan is heb ik geen idee van? Met vriendelijke groet, Marcia - Vanallesenmeer
Pluspunten
Snelle levering Veel keuze Goede prijs
Pluspunten
Geleverd wat ik gevraagd. Prima verpakt en op tijd bezorgd.
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
Goed en voordelig
VerbeterpuntenSnellere levering
Positive
Alles TOP!!!
Pluspunten
aanrader
Pluspunten
pakketje was eerst niet aangekomen, na een paar weken gebeld, gelijk nieuw pakketje opgestuurd zonder gezeur.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Vriendelijk en vlot.
VerbeterpuntenIk weet niet of er meer vraag naar is, en of het überhaupt mogelijk is, maar misschien kan je overwegen om dezelfde dag afhalen een standaard optie te maken.
Pluspunten
Correcte afhandeling en supersnelle levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
zeer snel en correct
Pluspunten
Pluspunten
Het bedrijf levert snel
VerbeterpuntenMisschien een andere besteldienst.Deze levert niet snel
Pluspunten
snelle en goede levering. gekregen wat verwacht werd
Pluspunten
Betrouwbare en snelle service, goede prijzen.
Pluspunten
Goed assortiment tegen aantrekkelijke prijs voor de hobbyist. De levering verliep perfect en de goederen waren goed verpakt.
Pluspunten
SNel en goede service
Pluspunten
heel tevreden over de aankoop en de snelle levering van de producten die ik besteld heb
Pluspunten
super,snelle levering
Oosterveldsingel 43484
7558PJ Hengelo