Pluspunten
Snelle levering, mooie producten
Pluspunten
Netjes op tijd geleverd.
Pluspunten
simpel, makkelijk, goed product
VerbeterpuntenIn de mail "zoals vermeld op de website wordt het pakket 7 januari verzonden", maar was nergens duidelijk op de website. Bestelling ergens in december geplaatst.
beste klant, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Voor wat betreft communicatie over het verzenden. Wij hebben destijds een pop-up geplaatst op de site waarin uitgelegd stond dat wij tot 6 januari gesloten waren. Deze moet u zelf wegklikken door aan te vinken dat u het gelezen heeft, voordat u verder kunt gaan op de website. Daarnaast stond dezelfde uitleg over de verzending zowel bij de winkelwagen als in de orderbevestiging die u ontvangt na bestelling, vermeld. Naar ons idee was dit voldoende informatie op verschillende plekken in de webwinkel. Met vriendelijke groet, Marcia - Vanallesenmeer
Pakketje heeft vertraging opgelopen, uiteindeijk wel ontvangen en alles klopte! Misschien een volgende keer de klanten eerder op de hoogte brengen van vertraging, verder prima service
Beste DC Maagdenberg, Het spijt ons dat u uw bestelling niet ontvangen heeft. Heeft u onze mail die wij u rond 12:15 uur eerder vandaag gestuurd hebben, niet ontvangen? Hierin leggen wij o.a. uit dat er vertragingen zijn maar ondanks dat dat de bestellingen alsnog wel geleverd worden. Misschien is onze mail in de spambox terecht gekomen? In afwachting op uw reactie. --------------------------------------------------------------- Bedankt dat u de moeite heeft genomen de beoordeling aan te passen. Dat waarderen wij zeer. Wij hebben binnen 24 uur gereageerd op uw mail. Helaas was deze in de spambox terecht gekomen. Met vriendelijke groet, Marcia - Vanallesenmeer
Pluspunten
goede communicatie
Pluspunten
Vlotte service, waar afspraken nagekomen worden. Juist voor het verlof nog een bestelling geplaatst en direct een bevestiging dat alles klaar was en verzonden was.
Pluspunten
Snelle levering. Afspraken nagekomen
Pluspunten
gewoon geleverd wat verwacht was en dat is prima.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles was duidelijk, prijs was goed en levering snel!
VerbeterpuntenDe postNL mail iets later versturen zodat de tracking code al werkt?
Pluspunten
Pluspunten
Mooi product voor weinig geld.
De mail voor de beoordeling was er eerder dan het product.
Pluspunten
Netjes geleverd. Komt overeen met wat op de website staat
VerbeterpuntenLevertijd zou iets sneller kunnen.
Pluspunten
Ruime keuze, goede kwaliteit, snelle en goedkope verzending. Ten zeerste aanbevolen.
Pluspunten
Hebben speciale 3D-printer-artikelen die andere bedrijven niet hebben. En zijn aanzienlijk voordeliger.voor de gangbare artikelen.
VerbeterpuntenGeen. Zit in stevige dozen die door de brievenbus gaan. Hoef je niet voor thuis te blijven.
Pluspunten
Betrouwbaar, ik bestel al sinds jaren mijn spullen hier.
VerbeterpuntenAssortiment is toch wat beperkt. Zoekfunctie op de website levert soms vreemde resultaten op.
Pluspunten
Goede prijs en redelijk snelle levering.
VerbeterpuntenMeer duidelijkheid over de bezorging: postnl vs sandd.
Oosterveldsingel 43484
7558PJ Hengelo