Pluspunten
goed assortiment, snelle levering
Pluspunten
Snel leveren en verscheidenheid in het asdortiment
Pluspunten
Er was iets beschadigd tijdens de verzending. Dit werd onmiddellijk en zonder extra kosten nagestuurd. Super service!
Assortiment uitbreiden
Pluspunten
Snelle goede nalevering
Voor Brievenbus pakketjes geen afteken verplichting !
Pluspunten
Alles zoals het hoort
Verbeterpuntenschrap de extra kost voor paypal
Pluspunten
Snel en de juiste spullen
Pluspunten
redelijke tot veel op voorraad en levering is snel
Verbeterpunteniets meer onderdelen cnc grotere en langere maten b.v. 12 mm stang
Pluspunten
Snelle levering en producten keurig zoals vermeld op de website.
Pluspunten
Snel, goede service, duidelijke factuur, gemakkelijk te bestellen op website, verzendstatus goed gecommuniceerd.
Pluspunten
heldere en duidelijke producten. je krijgt wat je nodig hebt. Had in mijn geval een profiel aluminium nodig. Mooi dat je hier niet hele lengtes moet afnemen, maar keurig per meter. Niet te veel afval.. perfect.
Oosterveldsingel 19-R1
7558PJ Hengelo