Pluspunten
scherpe prijzen, snelle levering
Verbeterpuntenbeter opletten
Pluspunten
Besteld en ontvangen, zoals het hoort. Wel beetje behoeftig voor feedback kennelijk. Gratis reclame ofzo? Maar ik zet mijn reputatie, integriteit en typ-kunst op de lijn. Dus dat verplicht hun weer tot hoogste standaard in eerlijkheid en fatsoen. :-)
brief bestelling word niet de volgende dag bezorgd, mijn geval, zondag besteld woensdag geleverd zou dinsdag toch moeten zijn
Pluspunten
Snelle bezorging, aardige helpdesk
VerbeterpuntenAfspraken over nieuwe voorraad ook na komen.
Pluspunten
reageert direct /goede producten/geeft feedback tijdens bestel en verzendfase
Pluspunten
Meerdere bestellingen vlot geleverd.
Pluspunten
Goede statusupdates en snelle levering.
VerbeterpuntenProbeer meer naamsbekendheid te krijgen.
Pluspunten
Heel simpel gewoon goed
Pluspunten
snelle levering goede informatie via mail
Pluspunten
Snel goed en betrouwbaar.
VerbeterpuntenStaat geen verwachte levertijd bij
Pluspunten
Voor een bodemprijs vier sensorlampen gekocht. Zondermeer tevreden over dus de prijs, kwaliteit en levertijd.
Oosterveldsingel 43484
7558PJ Hengelo