Pluspunten
- Goede prijzen, redelijk snelle levering (we zijn verwend!). - Prima assortiment en steeds nieuwe zaken. - Geen leverings- en andere kosten boven 15,- én de vermelding hiervan bij iedere artikelprijs is voor mij een reden om hier te kopen.
Verbeterpunten- Als het zou kunnen: "Vandaag besteld, morgen geleverd" (we zijn inderdaad verwend!). Dit is een luxe-vraag: de huidige leversnelheid is in orde. - Nog een luxe-vraag: meer, evt. wisselende gadgets. De mogelijkheid om bij iedere (zakelijke) bestelling een (klein) cadeautje-voor-jezelf mee te bestellen is eigenlijk best leuk...
Pluspunten
Snelle levering. Men wordt goed via mail op de hoogte gehouden.
Pluspunten
Speciale bestelling voor Pololu onderdelen is prima gedaan Bedankt
Pluspunten
Goed en betaalbaar en steeds ruimer wordend aanbod
Pluspunten
Goed zoals altijd
Pluspunten
Ik snap heel goed dat jullie niet zo snel leveren als bv bol.com. Maar Woensdagavond bestellen ,en Zaterdag de spullen binnen krijgen vind ik wel aan de lange kant. Verder is alles goed.
Pluspunten
Netjes op de hoogte gehouden van bestelling. Keurig verpakt
Pluspunten
Snelle verzending Artikelen netjes verpakt
VerbeterpuntenMisschien iets grotere voorraad
Pluspunten
Dupont connectoren in voorraad
Pluspunten
snel goed ,duidelijk ,extra is dat je info krijgt bij artikel en software-link .En goedkoop , fijn met die verzend kosten , ik zeg al mijn vrienden dat ze hier heen kunnen komen .
VerbeterpuntenGeen tot nu toe .
Pluspunten
snelle levering, goed product, nette prijs! ook toen ik een verkeerde (lage) beoordeling gaf, doordat ik twee bestellingen bij twee bedrijven door elkaar haalde, ben ik zeer netjes en snel benaderd, waarna ik de beoordeling aangepast heb.
Pluspunten
Alles ok
Pluspunten
Snelle levering, zeer goede klantenservice.
VerbeterpuntenWat meer opties in de gebruikers account zou fijn zijn.
Oosterveldsingel 43484
7558PJ Hengelo