Pluspunten
After sales
Pluspunten
Snelle levering, alles volgens afspraak
Pluspunten
Producten worden netjes verpakt. Snelle levering. Normale prijzen. En de producten zelf zijn van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Voor het eerst hier op deze site wat AdaFruit producten besteld. Snelle levering , netjes verpakt.
VerbeterpuntenNog geen verbeterpunten kunnen ontdekken.
Pluspunten
correct afgehandeld
Verbeterpuntenjuiste product in 1 keer stuwen
Pluspunten
Heel vlugge afhandeling,goede prijs kwaliteit!
VerbeterpuntenEventueel maar RC gerei.
Pluspunten
snel en makkelijk overzicht op de website en een hele snelle levertijd.
VerbeterpuntenMisschien wat rc auto producten?
Pluspunten
Prijs, vlotte levering, persoonlijk contact (erg belangrijk!).
VerbeterpuntenHet blijft (volgens mij voor veel goedkope producten) china-kwaliteit, maar voor veel projecten is dat prima.
Pluspunten
ben zeer positief en blij verast dat zo vlug geleverd was , dank u
In voorrad houden van de arduino nano
Pluspunten
Zie hierboven
VerbeterpuntenHet assortiment adafruit.com producten uitbreiden met name in de de wearables hoek
Pluspunten
Goede omschrijving van producten. Eerlijke prijs Goede regeling bezorgkosten Leuk kortings-systeempje, maar verder geen overbodige fratsen.
VerbeterpuntenBestelling wordt niet altijd even snel afgehandeld. Soms volgende dag in huis, andere keer weer niet.
Oosterveldsingel 43484
7558PJ Hengelo