Pluspunten
Uitstekend service, ook afhalen ondanks dat het een webshop is.
Pluspunten
Snelle, goedkope en geen onnodige pakketlevering. Viel gewoon netjes op mijn deurmat thuis. Aantrekkelijke prijzen op een leuk gevarieerd en uitgebreid assortiment.
VerbeterpuntenBetere naslag op producten. Ik had 5V 4 kanaals relaiskaarten besteld maar kon helaas geen (fabrikant) schema's terug vinden. Ook heb ik tijdens een eerdere bestelling twee andere kaarten ontvangen dan de drie die ii nu heb gekregen. Dit terwijl ik wel hetzelfde artikel op de site bestel. Maar ik wil er wel duidelijk bij zeggen dat deze minpuntJES nihil zijn tegenover de positieve kant.
Pluspunten
Goed en veilig verpakte producten en werken naar behoren.
VerbeterpuntenVerzending is alleen volgende dag in huis als je voor 12 uur smiddags besteld, dit zou wel naar 10 uur savonds mogen...
vanallesmeer.nl ook als domein registreren.
Track & trace zou heel fijn zijn
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, kwaliteit en prijs ligt in goede verhouding.
VerbeterpuntenGraag voor scholen een betalingsregeling. Vooruit betalen is voor ons lastig, omdat dit altijd via een extern bureau loopt.
Pluspunten
Steeds uitgebreider assortiment tegen scherpe prijzen
VerbeterpuntenSommige artikelen zijn niet altijd op voorraad.
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs kwaliteit
Pluspunten
Alles super
VerbeterpuntenWebseite auf detsch oder französisch oder englisch
Pluspunten
groot assortiment, scherpe prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Eerste bestelling geweest, super snel en goed geleverd. Zal niet de laatste keer zijn :-)
Pluspunten
Nette, snelle afhandeling.
Pluspunten
Goedkoop, snelle levering
VerbeterpuntenSite vind ik niet helemaal intuïtief opgezet. Hij vergeet bijv. je boodschappenmand als je uitlogt en daarna opnieuw aanlogt.
Oosterveldsingel 43484
7558PJ Hengelo