Pluspunten
Na een gedeeltelijke levering, afspraken qua nalevering stipt nagekomen.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Snelle en duidelijke levering.
VerbeterpuntenHad een berichtje op Facebook gestuurd en daar kreeg ik niks op terug...?
Pluspunten
Snelle levering van de onderdelen. Kwaliteit is goed en werkt naar behoren
Pluspunten
Precies wat ik zocht een elektronica webshop die kwa prijzen in de buurt komt van de goedkope Chineze webshops, maar wel een snelle levertijd heeft. Ik studeer industrial design en heb vaak op korte termijn componenten nodig voor projecten. Deze haalde ik voorheen vooral uit China, omdat de prijzen daar in vergelijking met de meeste Nederlandse webshops (conrad bijvoorbeeld) extreem veel lager liggen, maar het duurt meestal een maand voordat iets binnen is en dat is in veel gevallen niet ideaal. Hier bied vanallesenmeer mooi een middenweg voor.
VerbeterpuntenMaak voor kleine componenten zoals weerstanden, condensatoren, transistoren etc. ook samengestelde pakketten in een mooi doosje. Vaak als ik aan een project begin weet ik nog niet zo goed welke ik allemaal nodig ga hebben, dus heb ik liever gewoon een doosje met van alles wat om uit te kiezen.
Pluspunten
Duidelijk overzicht. Vlotte bestelling&levering
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs, en kwalitatief uitstekend. Wat wil je nog mer?
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Goede en snelle levering,maar Door toedoen van TNT laat geleverd ivm het onduidelijk zijn van het pakket ,,,wel of niet Door brievenbus....
VerbeterpuntenGeen goede backup gehad
Pluspunten
Goedkoop Hier kun je tenminste onderdelen bestellen met een gerust hart dat je niet teveel betaald. Vanaf 15 euro gratis verzonden dit is echt een goede service
Verbeterpuntennvt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Lage verzendkosten. Dat maakt het bestellen van een paar kleine onderdelen goed te doen zonder dat er direct 6,95 pakketkosten bij komen. Past het in een enveloppe dan kost verzenden maar iets van 2 euro. Bestel je voor meer dan 15 euro dan is verzenden zelfs gratis. De bestelling wordt ook snel binnen 1 a 2 werkdagen geleverd.
Pluspunten
Goedkope en mooie electronica
geen idee
Pluspunten
Duidelijke produkt omschrijvingen
VerbeterpuntenIn het vervolg opletten bij versturen dat het duidelijk op de verpakking is wie de afzender en de geadresseerde is. Nu kreeg ik het pakket later omdat ik hem als zogenaamde afzender terug kreeg omdat hij niet bezorgt kon worden. (neem aan gewijgerd door Vanallesenmeer.)
Pluspunten
Snelle levering. Normale prijzen.
Pluspunten
Producten zijn geleverd zoals aangegeven en vind de verzend kosten heel redelijk!
VerbeterpuntenHeb lang moeten zoeken voordat ik uw bedrijf had gevonden.
Oosterveldsingel 43484
7558PJ Hengelo