Pluspunten
snel - goedkoop - geen verzendkosten - grote keuze
Pluspunten
Duidelijke info op de site.
VerbeterpuntenEventuele aanvulling met data-sheets betreft de elektronica modules, zoals bv de aansluitgegevens.
Pluspunten
alle bovenvermelde onderwerpen
Verbeterpuntenik vind het prima zo, niets veranderen
melding over hoe lang het duurt om iets weer op voorraad te hebben. Eventueel ook een mailtje naar klant, dat een gevraagd artikel weer op voorraad is.
Pluspunten
goede prijzen
Verbeterpuntenzou het zo niet weten
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Gratis verzending is uitstekend.
VerbeterpuntenDe Tower Pro Micro servo SG90 is slecht en voldoet niet aan de specs. 4 stuks besteld alle 4 maken ze minder dan 180 graden, zelfs 1 kwam niet eens aan de 160 graden! Alle 4 worden ze warm na 2 minuten in gebruik geweest te zijn. Kortom slechte kwaliteit terwijl het zelfde type servo van andere leverancier wel aan de specs voldoen.
Pluspunten
Veel leuke hobby spullen
VerbeterpuntenDe bestellingen worden vanaf de site gemailed naar de leverancier, waar bij het klant adres als afzender wordt gebruikt. Mail sturen uit naam van iemand anders is nooit een goed idee en leide bij mij tot onbestelbare mail. Je kan nog niet met bitcoins betalen, jammer want voor dit soort kleine bedragen is dat erg handig.
Pluspunten
snel en goedkoop
Verbeterpuntenfijn dat je via email op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van je bestelling. Echter er werd gemeld dat ik ook een mailtje kreeg wanneer e bestelling verzonden was, maar dat mailtje heb ik niet ontvangen. (pakketje wel).
Pluspunten
Ben tot nu toe zeer tevreden over jullie levertijd en afhandel procedure
Verbeterpuntenvorige keer had ik te weten gegeven dat jullie misschien moeten uitbreiden in de 3d printer producten. Dit hebben jullie gedaan. Daar ben ik zeer blij mee
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Super scherpe prijzen voor goede producten.
VerbeterpuntenMogelijkheid om producten af te halen.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntenvooralsnog geen
Pluspunten
Snelle bemiddeling tussen post en afleveradres toen er een fout gemeld werd.
Pluspunten
Snel, goed, prima prijs
VerbeterpuntenWat groter assortiment
ik zou graag meer reviews willen zien over de producten.
Pluspunten
Snel mijn spullen binnen
Pluspunten
snel betrouwbaar goedkoop
Verbeterpuntenbetere verpakkingen van mijn geleverde voltmeter waren de bevestigings puntjes kapot en er af
Heb nog niets ontvangen. De controle hierop mag wel verbeterd worden
Oosterveldsingel 43484
7558PJ Hengelo