Pluspunten
Geen gedoe, gewoon lekker snel
Pluspunten
Goede prijs, snelle verzending, groot assortiment.
VerbeterpuntenDocumentatie van de artikelen - goede links zouden zijn al voldoende zijn. Tip: al uw klanten gaan zoeken naar documentatie of hebben die al. Loof een prijs(je) / korting, ... uit als ze die naar uw site sturen en zet ze dan op de site. Een goede link is al voldoende.
Pluspunten
Erg snel, goede prijzen, groot assortiment.
Pluspunten
Twee bestellingen gedaan op dezelfde dag en kreeg keurig een berichtje dat beide zendingen tezamen verstuurd gingen worden. Spulletjes allemaal netjes verpakt in een doos.
Pluspunten
Goede prijs en kwaliteit, snelle levertijd. Prima.
Pluspunten
Snelle levering. Product goed verpakt.
Pluspunten
Prima levering en snelle service tegen een redelijke prijs.
Pluspunten
duidelijke productenlijn snelle afhandeling en verzending
Wellicht een kleine forum met project ideeën. Wellicht zodat andere ook ideeën kunnen delen met elkaar.
Pluspunten
Gewoon goede leverin
VerbeterpuntenUitstraling website kan beter
Pluspunten
Goede en snelle bezorging!
Oosterveldsingel 43484
7558PJ Hengelo