Pluspunten
Jullie leveren goedkoop. Jullie leveren ook wat je belooft.
VerbeterpuntenLevertijd of levermanier.
Bij de LCD KEYPAD shield is pin 0 niet makkelijk toegangbaar erg omhadig als je je txt en rxd pinnen nodig heb maar voor de rest prijst/kwalitet uitstekend!
Pluspunten
tot nu toe nog alles.
Pluspunten
goede informatie en oplossing van eventuele manco's
Pluspunten
snelle levering(Donderdagavond besteld zaterdagmorgen geleverd)
Pluspunten
positief
Verbeterpuntennegatief
Pluspunten
- zeer snelle levertijd - Afspraken worden correct nagekomen
Pluspunten
Perfecte en nette levering met factuur erbij. Kan niet beter!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prijs en snelle levering
Pluspunten
Groot assortiment met goed contact en behulpzaam
Verbeterpunten.
Pluspunten
Goede prijzen, snelle levering en prettige afhandeling van problemen
Pluspunten
Snel geleverd en ik werd netjes via emails op de hoogte gehouden.
VerbeterpuntenHet motor shield was licht beschadigd maar werkte overigens prima.
Pluspunten
Gewoon zo doorgaan. Prima geregeld. Goed assortiment
Pluspunten
zeer goede prijs, snelle correspondentie en zoals de schatting was na 2 werkdagen in huis.
VerbeterpuntenVerzend bevestiging sturen als het product verzonden is.
Pluspunten
snelle levering en niet te duur
Verbeterpuntennog niets
Pluspunten
Jullie hebben mij goed kunnen helpen. Ik was opzoek naar een usb ttl adapter met 3.3 en 5 v mogelijkheid. jullie zijn een van de weinigen die binnen Nederland zitten en daarmee snel en goedkoop kunnen leveren.
Pluspunten
Snelle levering en product ziet er goed uit.
VerbeterpuntenEr is geen enkele beschrijving bijgevoegd.
Oosterveldsingel 43484
7558PJ Hengelo