Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, goede prijs/kwaliteit.
Pluspunten
in july 2 led lampen gekocht. de een met de ander stuk gegaan. keurig opgelost door kapotte lamp terug te sturen en meteen daarop een nieuwe voor terug gekregen. Dat noem ik nu op en TOP service.
Pluspunten
Snel antwoord op e-mails, componenten waren keurig verpakt en snel geleverd.
Pluspunten
producten werden na 1 dag geleverd. Uitstekende support toen er 1 onderdeel niet bleek te werken.
Pluspunten
Geweldige service na fout PostNL
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snel, netjes verpakt, geen gedoe met import en achteraf kosten.
VerbeterpuntenKwaliteit blijft no-budget chinees, kan deze verkoper ook niets aan doen.
Pluspunten
eerste keer dat ik besteld heb bij deze webshop, maar doen precies wat ze beloven, snelle levering, GRATIS verzending en leuke producten
Verbeterpuntenmeer adafruit, neopixel en led producten, ook dmx controllers bijv
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenVerzending mag wat vlotter.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede prijzen en snelle levering.
Pluspunten
Zeer snelle levering, scherpe prijs
Verbeterpuntengeen, vooral zo doorgaan!
Pluspunten
Prijs, snelheid, etc. allemaal goed
Verbeterpuntende eerste zin:Wij wil u graag bedanken voor de door u gedane bestelling in onze Webshop www.vanallesenmeer.nl . bevat een tikfoutje. Er staat "wij wil" i.p.v. "wij willen" . Maar nog belangrijker is dat deze zin wel laat weten wat men wil, maar dat dit niet gedaan wordt! Oftewel ik wil 107 jaar worden, maar ben dat nog niet. Beter is te schrijven bij deze bedanken wij u ....... Dan doe je het namelijk ook.
Duidelijker foto van product, ook de achterkant
Pluspunten
Eenvoud, bedieningsgemak
Verbeterpunten"Schakelaar, rood" blijkt toch blauw te zijn - stond zo ook in de bevestiging, en voor mij geen probleem, maar wel raar omdat er ook apart een blauwe bestaat http://www.vanallesenmeer.nl/Schakelaar-aan/uit-vierkant-rood
Pluspunten
Ik had een foutje gemaakt werd keurig achterna gebeld
Verbeterpuntenben nog niet erg bekend
Oosterveldsingel 43484
7558PJ Hengelo