Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en een uitgebreid assortiment
VerbeterpuntenBij veel producten staat er al een link naar een handleiding/data sheet bij. Bij mijn product (een 20x4 LCD scherm) ontbrak dit echter. Daardoor was het gebruik ervan iets moeilijker.
Pluspunten
Goede en correcte afhandeling, zowel in financiele kwestie als levering van het gevraagde product! Bij onjuiste voorraad verschil wordt de klant direct telefonisch op de hoogte gesteld. Levering binnen het gestelde norm en of mondeling afspaken worden ook nageleefd!
VerbeterpuntenVerbetering in het voorraadbeheerder, zodat je de klantenkring nooit hoeft te zeggen ....dat jij de juist die gevraagde product niet in voorraad hebt!.
Pluspunten
Klein assortiment daardoor snel alles te vinden
VerbeterpuntenTe klein assortiment. Sumier aantal gegevens over de producten. Veeeeeel te agresief om maar een beoordeling te krijgen. Daardoor is het beeld van het bedrijf veel negativer geworden dan nodig zou zijn.
Pluspunten
snel in huis
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Lekker snel geleverd voor een goede prijs. spullen waren netjes verpakt
VerbeterpuntenIk kan niet wachten tot het assortiment groter word zodat ik nog meer van mijn bestellingen bij vanallesenmeer.nl kan halen
Pluspunten
Snelle en alles volgens bestelling geleverd.
Pluspunten
-Duidelijke site -snelle levering
Verbeterpunten-het duurde lang voordat ik een orderbevestiging kreeg
Pluspunten
Snelle levering en nette prijs.
Verbeterpunten- Producten waren niet volledig schoon. Aanslag en vinger afdrukken op de printen aanwezig. - Producten wijken af ten opzichte van een eerder aangeschaft product van het zelfde type.
Pluspunten
Snel geleverd voor een goede prijs/kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenLoop bij gekochte modules altijd de soldeer punten na. vaak zijn de modules slecht gesoldeerd, dat is bij heel veel spullen uit China het geval. Maar daar is de prijs ook naar.
Pluspunten
- scherpe prijzen - correcte en snelle wijze van communicatie met klant - levering binnen overeengekomen tijd
VerbeterpuntenVooralsnog geen, ben zeer tevreden
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs
Pluspunten
netje op tijd geleverd
Pluspunten
Prijs, after sales, betrouwbaarheid
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, gewoon zo doorgaan
Pluspunten
Snel, goedkoop, uitgebreid assortiment, wat kan ik nog meer zeggen? Top shop!
VerbeterpuntenOmdat het natuurlijk een prima shop is, is er nog wel eens wat uitverkocht...
Het zou handig zijn als er data-bladen meegeleverd worden.
Pluspunten
Vanaf 10 euro geen verzendkosten bij brievenbuspost. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Keurig een status update van order. Snel antwoord op vragen. Goede afhandeling.
VerbeterpuntenIets over de pcb pins plaatsen om verbuigen in de envelop te voorkomen.
Pluspunten
Bestelling liep prima. Goed verpakt, op tijd verstuurd. Er bleek echter een onderdeeltje te missen. Na hierover gemaild te hebben, is per ommegaande het ontbrekende onderdeel alsnog verzonden, samen met een leuk extratje voor de overlast. Uitstekende aftersales service, maar in één keer goed is natuurlijk nog beter :-)
Oosterveldsingel 43484
7558PJ Hengelo