Pluspunten
Zoals verwacht prima service. Volgende dag alle spullen mogen ontvangen.
Pluspunten
Scherpe prijzen, nakomen afspraken.
VerbeterpuntenOok kunnen bestellen als producten niet op voorraad zijn. Wel dan graag een leverindicatie aangeven. Assortiment wat beperkt
Pluspunten
Goed mooie overzichtelijke website
Pluspunten
supersnelle levering met code zodat je de zending kan volgen. Volgende keer weer!!!! Bedankt.
VerbeterpuntenKeuze uit bezorgdag
Pluspunten
snel geleverd, niet duur, geen verzendkosten
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit voor een zeer goede prijs, prima verpakking (artikelen kwamen netjes in een doosje op brievenbus formaat)
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Er wordt goed en snel gereageerd op de mails Ik ben een tevreden klant en zo het ook door geven aan andere mensen
Pluspunten
Eenvoudig bestellen
VerbeterpuntenKies een bezorger die ook op maandag levert
Pluspunten
Goede levertijd, nette prijs, groot assortiment
Pluspunten
Snelle levering snelle reacties op mailen
Pluspunten
razendsnel, lage prijs, hoge kwaliteit.
Pluspunten
Prima zaak. Even contact gehad bij bestelling. Keurig antwoord. (is bij vele niet vanzelfsprekend) Klasse!
Pluspunten
Snelle levering Betaalbare prijzen
Pluspunten
Keurig geleverd op tijd. Bedankt.
Pluspunten
directe actie op omruilen defect apparaat.
Verbeterpuntengeen
Oosterveldsingel 43484