Pluspunten
zeer professionele webwinkel met scherpe prijzen daarnaast ook nog eens erg snelle bezorging
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
Snelle levering, prima.
Pluspunten
Hetgeen wat ik bestelt heb was goed verpakt en zonder schade binnen gekomen. 28-7-2014 om 23:00 bestelt en 30-7-2014 om 13:00 via brievenbus bezorgd.
VerbeterpuntenJammer dat ze geen tracktrace code gebruiken. Het pakje is dan ook niet te volgen. Er wordt wel een mail gestuurd dat het pakje is verzonden.
Pluspunten
Producten voldoen volledig aan de verwachting: Arduino UNO + Arduino Ethernetshield + Protoshield. Alles werkt zoals het zou moeten werken en dan voor een veel lagere prijs dan bij andere leveranciers. Ook geen verzendkosten
VerbeterpuntenGeen verbeter punten
Pluspunten
snel duidelijk
Verbeterpuntenmeer uitgebreid sortering van elektronica produkten
Ideal betaling ging fout de 1e keer. Indien u er wat aan kunt verbeteren graag doen! Indien dat niet mogenlijk is: excuses voor mijn gezeur!!
Pluspunten
Alles perfect geleverd zoals besteld!
VerbeterpuntenExtra kosten gebruik PayPal....
Pluspunten
Goede producten, veel goedkoper dan bv conrad
Pluspunten
goede en snelle communicatie. nadat het pakeetje door de post verloren was geraakt werd het opnieuw verstuurd. 2 dagen later had ik het.
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering van het bestelde
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede snelle levering.goed assortiment
Pluspunten
goede communicatie per email goed product snelle levering goede verpakking
Pluspunten
Zeer vlotte afhandeling
Pluspunten
Zeer snel geleverd!
Pluspunten
- Prijs - Snel geleverd - Simpele maar duidelijke website
Oosterveldsingel 43484
7558PJ Hengelo