Pluspunten
Super snelle levering voor elektronica
Pluspunten
alles prima en snel verlopen
Pluspunten
Snelle levering Producten worden netjes verpakt Geen verzendkosten
Pluspunten
Bestelling werd netjes afgeleverd, producten apart verpakt en samen in een kartonnen doosje gedaan.
Pluspunten
Prijs is goed
Pluspunten
goede service bij retourneren. lage verzendkosten
VerbeterpuntenHet zou beter zijn als er bij de producten links staan naar technische datasheets en driver downloads. bijvoorbeeld de bij de Arduino Pro Micro ATmega32U4 5V 16MHz bordjes. Ook iets meer informatie over de verschillende Arduino bordjes kan geen kwaad. zodat er een beter keuze gemaakt kan worden.
Pluspunten
LED RGB lampen gekocht voor een prima prijs. Helaas 1 defect bij levering maar na het sturen van een mailtje direct een nieuwe gekregen. Top service dus.
VerbeterpuntenWebsite ziet er wat amateuristisch uit, ik heb eerst wat ge-googled of het wel betrouwbaar was. Omdat ik (o.a.) geen negatieve verhalen las toch maar besteld, maar het had gezien de uitstraling van de website niet veel gescheeld. Een professionelere website zal dit vertrouwen ook wat omhoog krikken verwacht ik. Kijk dan met name naar het logo/header en vermeld in de footer wat meer bedrijfsinformatie (ookal doe je het misschien als hobby?) dus vermeld je NAW onderin. Liever ook geen "biedmeer" webwinkel, staat bij mij eigenlijk equivalent aan webshop-van-**********... Hulp hierbij nodig? Neem maar contact op met mij (ordernr 1115)
Pluspunten
Snelle levering en service. Had een defect product, vervanging is direct nagestuurd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke webside. Leuke prijzen. Behoorlijke asortiment.
Pluspunten
Het was snel
Verbeterpunten-Site ziet er nog wat amateuristisch uit. - Als je een bepaald product wilt bestellen zie ik geen volgende of verder teken om de betaling af te ronden. - Assortiment kan nog uitgebreider. - Verzendkosten vind ik duur.
Pluspunten
De bestelde spullen zijn snel geleverd tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Ook de kwaliteit van de (arduino) printjes is uitstekend en het werkt allemaal perfect.
Pluspunten
Goedkoop snel en reactie op vragen ook snel, een aanrader na verschillende bestellingen.
VerbeterpuntenLinkjes plaatsen naar librarys en tutorials
Pluspunten
Goed voorraad en snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering. !
Pluspunten
Goede prijs en redelijk snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs.
Pluspunten
Vlotte levering, goede prijs
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit voor een uitzonderlijk lage prijs en netjes verpakt. ik wordt waarschijnlijk vaste klant.
Oosterveldsingel 43484
7558PJ Hengelo