Perfect kwaliteit en snel bezorgd!

Snelle levering, alles naar verwachting

Voor het eerst besteld bij Vanallesenmeer en ik had de spullen snel in huis. Prima levering! Bedankt

Eerste bestelling, snel geleverd

Drie condensatoren op voorraad en dus drie besteld, ook drie gekregen. Top

Snelle en correcte levering

Snel, goed en goedkoop, wat wil je nog meer?

Prijs kwaliteit is uitstekend

Snel en netjes op tijd bezorgd

Gewoon klasse!

Alles is exact geleverd zoals ik had besteld. Het kwam erg snel en keurig verpakt. Alles was ook precies zoals in de omschrijving werd gemeld. Geen enkel negatief punt! Zoals gezegd: gewoon klasse!

Uitstekend.

Vlot en netjes verpakt!

Goed geregeld

Ik vindt de site niet erg overzichtelijk, maar als het dan gelukt is om een bestelling te plaatsen, dan heb je het snel op de deurmat liggen.

Snel

Zeer snelle levering

Ik ben helemaal tevreden.

Het vervoer was met Track and Trace buitengewoon overzichtelijk. En ik heb nog nooit zo'n mooie soldeerbout gezien. Daar heb ik die prijs graag voor over.

Korrekte prijs, supersnel geleverd

Eerste bestelling bij deze firma is een zeer positieve ervaring. De website is duidelijk en overzichtelijk, het afsluiten van het winkelmandje liep vlot evenals de betaling en de levering gebeurde op de afgesproken dag. Alles netjes verpakt. Een aanrader !

Doen wat ze zeggen, snelle levering tegen lage kosten

Snelle levering tegen goed prijs en lage verzendkosten.

Mooie kwaliteit

What you see is what you get

goede service

goede service snelle bezorging. Had een klein probleempje met een bestelling, dit werd ook per direct opgepakt en verholpen. Supper

Alles goed geregeld

Snelle levering en goed product

Goed assortiment, makkelijk te vinden, snel aangekomen

Meer dan ok

vlotte levering, scherpe prijs en een goede service

overzichtelijke site en goed bereikbaar per telefoon en email. aanbeveling; een product beschrijving (als kopie) van de fabrikant bij het geleverde product bij te sluiten. (let op de CE regelgeving)

Snel binnen en goed verpakt.

Snel binnen en goed verpakt, niets mis mee.

Snel geleverd maar product viel een beetje tegen.

Ik kreeg snel antwoord op een vraag die ik had over een relaisbordje en het werd ook snel geleverd. Het bordje was alleen een beetje vies, er zat een witte aanslag op. Ik heb het schoon gemaakt en het werkt verder prima.

Snel geleverd, alles prima.

Snel geleverd, alles prima.

Prima, product goed verpakt en snel geleverd

alles prima, zoals je verwacht

snel verzonden, goed verpakt en juiste product

Snel antwoord op mijn vraag en snelle levering

Zie hierboven

Snel, goed verpakt