snel en goedkoop

vrijdag besteld en al maandag in huis dat noem ik supersnel daarom kan ik vanallesenmeer aanbevelen

Snelle levering en uitstekende producten

Had snel een ppar solid state relais nodig. Snelle levering en goede producten

Goede prijs, netjes verpakt en vlotte afhandeling. Mijn bestelde condensators lagen met 2 dagen op de mat. Veel service voor een kleine aankoop. Altijd fijn om kleine elektronica componenten op deze manier in Nederland te kunnen bestellen.

Probleemloos.

Makkelijk bestelproces, goede prijs, snellen verzending. TOP.

Snelle verzending en goede communicatie

Prima ervaring

Snel en accuraat.

Goed verlopen en prijs aantrekkelijk

Naams onbekendheid deed mij wel twijfelen, maar uiteindelijk goed uitgepakt. Vlotte levering en lage verzendkosten zal mij indien nodig opnieuw uw site doen bezoeken.

Snelle reactie en vlug opgestuurd

Mijn eerste keer bij vanallesenmeer en dit is heel erg goed bevallen. Hier ga ik vaker kopen.

snel goed spul

Snelle en correcte levering.

Uitstekende en snelle service. Ik kom hier zeker terug voor een volgende bestelling.

Retour artikelen snel afgehandeld geld snel terug gestort

vraagtekens

Ik heb een bestelling geplaatst van 250weerstanden van 3K3 1/2W en wat blijkt op de verpakking staat er slechts 225 stuks, dus nu bang afwachten als er inderdaad maar 225 stuks geleverd zijn (controle pas na verlof) ipv 250 stuks die betaald zijn

Snel en makkelijk

Vrijdag om 21 uut besteld, maandag ochtend al in huis. Groot aanbod met items die zeker niet overal verkrijgbaar zijn.

zeer tevreden

snelle levering en correcte afhandeling

Goed dienst

Keurig geregeld

Op tijd geregeld en bezorgd

Correct en snel!

Duidelijke site, correcte en snelle afhandeling

Snelle levering en goede telefonische hulp bij problemen

Snel geleverd en goede prijs

Aan te bevelen

Leuk assortiment, goede prijs en snel geleverd

Leuk assortiment, goede prijs en snel geleverd

Zeer snel en netjes afgehandeld.

Zeer snel en netjes afgehandeld.

Soepel bestellen, snelle levering

Niks dan lof

Doen wat ze beloven

Handig dat je kunt zien wat de voorraad is.

Snelle, voordelige levering.

Precies gevonden wat ik zocht en met een paar dagen in huis voor maar 2 euro verzendkosten. Perfect!

Goede service, nette verpakking en snelle levering

Order werd snel in behandeling gebracht, ik had magneetjes besteld die netjes gelabeld, in een plastic zakje met daarom heen 2 lagen schuim folie werd vervoerd, voor een veilige levering.

Oosterveldsingel 43484

7558PJ Hengelo