Goede sortering en bestelling keurig verzorgd

Op zoek geweest naar iets minder gebruikelijke componenten en hier terecht gekomen. Het assortiment is uitstekend , de prijzen netjes De verzendkosten zijn reeel , ook als je maar een paar kleine onderdelen bestelt. Keurige communicatie en snel en goed verpakt geleverd. Wat wil je nog meer ?

handig om te knutselen

led lichtjes 3mm goedkoop en werkt allemaal prima. is makkelijk aan te sluiten en handig/

Meer dan tevreden

Makkelijk en overzichtelijke site. En snelle levering.

Zeer tevreden.

Het onderdeel dat ik bestelde was klein, maar het kwam heel snel en heel netjes verpakt bij me aan. Als ik nog iets nodig heb bestel ik het zeker bij Vanallesmeer!

Goede webshop doet wat het beloofd

Producten goed verpakt En netjes afgeleverd Zeker aan te bevelen voor derde Mvg alan

Duidelijke omschrijving van product.

Afwerking tot product thuis is, snel en goed. Het doorlopen van de keuze product naar betaling gaat een beetje stroef.

Prima stekkertjes voor mijn treinbaan

Ik zocht tuimelschakelaars voor mijn treinbaan en heb er hier een stuk of 8 besteld. Ze werken prima, zijn goedkoop en werden bovendien de volgende dag al geleverd.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Op de website makkelijk je bestelling plaatsen. Goede communicatie over de voortgang van je bestelling. Goed verpakte en snelle levering van de bestelde artikelen.

goede snelle service

gemakkelijke site. alles goed en gemakkelijk te bestellen. snelle service

prima webshop

gewoon prima

Goed geholpen

Ruim assortiment, gunstige prijzen en snel geleverd

Ik was verrast door het uitgebreide assortiment en het onderdeel dat ik nodig had was op voorraad en de volgende dag al geleverd. Dit is bijna net zo goed als kopen in een echte winkel.

Super snelle afhandeling van de bestelling, TOP!

Alles super, geleverde items super!

Alles naar wens

Vlotte verzending, nette prijs

Artikelen die onvindbaar waren liggen hier te koop

Goede kwaliteit goed verpakt en snel geleverd.

Zeer goede ervaring

Groot assortiment en snelle levering

Aantal onderdelen besteld, waarbij ik uit verschillende uitvoeringen kon kiezen. De prijs kwaliteitsverhouding is prima en daarnaast werd het snel geleverd.

Goede en snelle service

In een grotere bestelling heb ik 2 Arduino Mega's besteld. Eén van de twee bleek bij aankomst uitgerust met een CH340 usb-chip, die ik niet verwacht had. Direct een mail gestuurd met de vraag hoe e.e.a. opgelost kon worden. De volgende dag keurig antwoord met excuses. De dag erna nog een mail gekregen waarin de toezending van een juist exemplaar werd toegezegd. Die is de volgende dag, net als de eerste zending, keurig verpakt aangekomen.

Snelle levering.

Snelle levering, goede producten voor een scherpe prijs

Snel bestellen, snel in huis, lage kosten, brievenbus pakketje, kortom: super!

Prima levering van mijn bestelde producten.

Voor Elektronica onderdeeltjes besteld. Nette vlotte levering. Volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen.

Hoi aardig maar ik kan op de normale manier niets bestellen

Hoi aardig maar ik kan op de normale manier niets bestellen

goed geregeld

Was de eerste keer dat ik wat bestelde en de aflevering was prima geregeld.

Vlot geleverd.

Juiste product.

Snelle levering, werkend product en goede prijs.

Oosterveldsingel 43484

7558PJ Hengelo