Accuraat en vlugge levering

Het enige als opmerking is dat de e-mail duidelijker kan over verzending voor brievenbus.

Prima diode

Per toeval kwam ik op deze site na intypen van een type diode. Zij hadden het dus. Voor de rest is het mij een raadsel wat er allemaal nog meer wordt verkocht, ik denk dat het merken van arduino's zijn o.i.d. Het zal best een goede webshop zijn voor de liefhebber maar ik denk dat een elektronica hobbyist niet direct op deze site terechtkomt. In ieder geval ben ik goed geholpen, de levering was snel en de communicatie goed. Ik kan dan ook niet beoordelen of ik deze site zou aanbevelen, daarvoor is in mijn ogen het aanbod te marginaal en te specialistisch.

Top service!

Veel producten op voorraad. Alles altijd snel en goed verpakt ontvangen!

prima spullen, scherp geprijsd

Groot assortiment voor de hobby- en instrumentenbouw. Van 3d-printer tot robotica. Heb hier al veel dingen vandaan gehaald die je bijna nergens anders vindt. De prijzen zijn soms wel de helft lager dan elders. Snel geleverd en uitstekend verpakt. Ook heel aardig systeem met die spaarpunten.

Alles prima

Alles liep zoals goed. Volgende dag in huis. Prima prijs en verzendkosten.

Het was prima

2 onderdeeltjes per brief verstuurt. Op tijd aangekomen, ik was verbaasd dat ze überhaupt verstuurd werden.

Zeer goed!!

Was zeer snel verstuurd.

Snel en correct

Al vaker wat bij Vanallesenmeer besteld. Zijn bij vragen ook altijd zeer behulpzaam en meedenkend en doen niet moeilijk.

Snel geleverd, in goede staat.

Snelle verzending,

Snelle verzending, Helemaal top zoals het hoort!

Perfect!

Goede prijzen, lage verzendkosten en snelle levering... Geweldig!

Product zoals omschreven

Snel geleverd duidelijke omschrijving,

Snel, en voor een scherpe prijs!

Snel, en voor een scherpe prijs!

Goede communicatie snelle levering

Snelle levering en prima service

Snelle levering.

Uitstekende service

Snelle levering en goede web site. Had mijn bestelling in tweeën gesplitst (een nabedacht onderdeel wilde ik nog hebben), en Vanallesmeer kon ze bij opsturen samenvoegen en verzendkosten dus retourneren naar mij.

De prijs uiteraard , is goed. Levering ook snel . en niet teveel kosten. Enigste wat ik mis is de geavanceerdere componenten, zoals ic2 digitale potmeter, dan weer wel de x9c waar je dan weer allerlei extra poorten op kwijt ben beetje jammer. En het zoeken naar betreffende componenten is wel lastig qua catagorisering in de browser. Voor de rest wel aardige producten, vooral de draadloze communic.

Snel en goedkoop

Op zoek naar een condensator kom je prijzen tegen van 10tot 30 euro maar met even verder zoeken was ik maar 2,15 kwijt. Waar je bij andere al 6,95 verzendkosten moet betalen. Daarom snelle levering en voor een hele nette en redelijke prijs

slecht

Jullie vragen nu al de tweede keer (automatisch natuurlijk) naar mijn ervaring. Reageer eerst eens op mijn melding van vorige week dat het geleverde defect was.

Snelle verzending, kan beter verpakt worden

Product zoals verwacht, snelle verzending, jammer dat het zo slecht verpakt zit.

Product is zo als omschrijving En super snel met bezorgen

goede service en lage verzendkosten. Top

snelle en goede service, en lage verzendkosten. Top

Levering conform afspraak

Dat ik nu pas reageer komt doordat ik lange tijd ziek geweest ben. De levering was correct, maar sommige producten waren van uitzonderlijk slechte kwaliteit. De breadboards maakten zo slecht contact, dat als je er een weerstand in plaatste en het breadboard omdraaide, hij er vanzelf weer uit viel! Dan de jumper kabeltjes. Bij het uithalen onder het elastiekje viel er al een stekkertje van het kabeltje af! Waardeloze rommel!

goede spullen en snel verzonden

De door mij bestelde spullen voldeden aan mijn verwachting en heb ik heel snel ontvangen.

Oosterveldsingel 43484

7558PJ Hengelo