Goedkoper en snelle levering.

Voor mijn rc zeilboot lang gezocht naar een geschikte, niet te dure, oplaadbare accu + een kort verlengsnoertje. Gevonden bij Vanallesenmeer.

Alles wat ik zocht, snel en voordelig geleverd.

Alles wat ik zocht, snel en voordelig geleverd.

bestelling okee, verder contact NEE

Iets besteld wat paar dagen later aankomt. Contact gezocht betreft de bestelling en om iets anders te bestellen. Niks meer gehoord, 2 maal gemaild. Besef dus dat wanneer je iets besteld en het niet correct is contact niet mogelijk is..

Uitstekende webshop

Prettige ervaring; nette prijs-kwaliteit verhouding en goede service. Ik kom zeker terug bij Allesenmeer, mits ik iets nodig heb wat zij aanbieden.

Goed persoonlijk bereikbaar, correct, snel

Vanallesenmeer bezitten de juiste skills om hun klanten in de watten te leggen.

snelle levering en lage verzendkosten

eindelijk een webshop die geen 6,95 vraagt voor een envelopje...

Makelijk te bestellen.

De bestelling en de betaling gingen gemakkelijk. In de avond uren besteld en dus zoals verwacht de dag er op verstuurd. Maar wat op woensdag wordt verstuurd had ik dan toch wel voor zaterdag in huis verwacht, maar helaas.

Veel materiaal op voorraad tegen redelijke prijzen. Geen vraag te gek, iets niet op voorraad of niet in assortiment? Op aanvraag doen ze veel.

Goede en snelle levering.

Snel en goed!

Snel geleverd, goede kabels

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product (kwaliteit)

Duidelijke bestelling overzicht. En via E-mail goed geïnformeerd over de bestelling wat waar en hoe het er mee is. Betaling mogelijkheid is erg breed. En er is duidelijk te zien of een artikel direct leverbaar is of niet. klein nadeel is dat ondanks dat je via de mail bericht krijg je niet online direct ziet wat je besteld heb nadat je betaald heb. Er is geen overzicht hiervan. Dit heeft als nadeel dat bij her bestelling je niet online kan zien wat je besteld had.

Fijn bedrijf, goede service

Zeer fijn bedrijf , maakt waar wat ze beloven. Ruim assortiment , nette prijs en goede kwaliteit

Uitstekend assortiment, snel, voordelig!

Eén van de weinige bedrijven die het gezochte productie konden leveren, tegen lage prijs, zeer snel in huis tegen laag bezorgtarief. Cheers!

Zeer tevreden over prijs en snelle levering.

Goed en snel.

Snelle levering en informatie via e-mail.

Ik was al jaren op zoek naar een vervangend LED lampje voor de verlichting onder mijn keukenkastjes. Type wat er nu hangt word niet meer geleverd. Bij Vanallesenmeer vond ik een printplaatje en bijpassende LED die ook in de originele armatuurtjes zitten. Lampje gefixt voor € 0,70!

Snel en correcte levering

Goede ervaring snelle levering

Goed en snel geleverd

Het goede product snel geleverd.

Mijn bestelling ging een beetje mis maar ze hebben het netjes opgelost. Sommige soldeerwerk kan beter maar voor de prijs vind ik het prima.

Gewoon Goed

Goedkoop en snel verstuurd

Snelle levering van de juiste elektronica

Alle elektronica snel geleverd. Kunnen we weer doorr met knutselen.

Netjes verpakt en snelle levering.

Ik heb hier voor het eerst besteld. Laptop onderdelen. De bestelling was netjes verpakt en is snel geleverd.

Mijn primaire webwinkel voor componenten

Uitstekend assortiment, webwinkel makkelijk te navigeren, verzendkosten zijn zeer gunstig voor kleine onderdelen.

Snelle service en gewoon goed

Snelle service en gewoon goed