Super snelle levering

13.00 besteld andere dag in huis .

Correct en snelle levering.

Veel onderdelen, snelle levering.

(te) snelle levering en goed verpakt !

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Duidelijk en snel

Een pakketje met allerlei verschillende apparatuur was snel geleverd zonder problemen, ik zou er zeker nog eens bestellen. Ook een goed aanbod!

Zeer veel keuze en goede kwaliteit met goede prijzen.

Was even zoeken in het aanbod (groot) maar toen ik vond wat ik nodig had (handige zoekfunctie!) ging alles heel snel. Bestellen, betalen en levering. Klein pakket goed ingepakt in de brievenbus (dus niet van die onnodig grote dozen). Verpakking was te recyclen.

top

werkt en goed verpakt

Gewoon geweldig

Spullen waren snel in huis en ook een verkeerd geleverd product werd meteen netjes opgepakt en opgelost.

Zeer laye leverinf

Het is na 1 week nog niet geleverd!

Snel geleverd, lage verzendkosten

De IC's LM741 waren uitvoorraad snel geleverd en hele lage verzendkosten. Goed verpakt (antistatisch). Dus heel tevreden.

!

!

Snelle en correcte levering

Goede prijs snel bezorgd

Bij reichelt en mouser is het misschien per stuk een klein beetje goedkoper, maar daar zijn de verzendkosten vaak 20e. Ik ben blij dat ik hier kleinere hoeveelheden kan bestellen

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd.

Prima webshop

Niet duur, snelle levering.

Het was geweldig goed !!!

Ik bestel de volgende keer weer !!!

Goede kwaliteit voor prima prijs

Ik vond bij Vanallesenmeer de onderdelen die ik zocht voor een goede prijs. Alles was snel in huis ondanks de drukke kerstperiode. De dingen die ik gekocht heb zijn van goede kwaliteit voor zover ik ze getest heb.

Prima Snel en goedkoop

Snel en goedkoop

Prima geregeld

Ook telefonisch goed geholpen.

Goede kwaliteit, snelle levering

Dit was mijn eerste ervaring met Vanallesenmeer. Goede site, ruim assortiment. Mijn Arduino Uno werkte direct. Een aanrader. Als ik iets nodig hebt zal ik zeker eerst op deze site kijken.

Oosterveldsingel 43484

7558PJ Hengelo