Service erg goed maar helaas is mijn pam8610 na 1 dag al kapot gegaan omdat er geen koeling bij zat.

Prima !

Prima goede service ,snelle levering

Helemaal top

Goede service, snel geleverd!

Slechte kwaliteit

Heb 3 aviation connectoren besteld. Chassis delen en pluggen. 1 scheve borg ring 1 los pooltje 1 set bijna niet in en uit elkaar te krijgen. Chinese meuk....

Goede klantenservice

Potmeter functioneerde niet goed kreeg meteen een nieuwe opgestuurd

top

vlotte afhandeling

Alles is zeer goed verlopen

Alles is zeer goed verlopen dank je wel

snelle bezorging en goed product

Mooi compleet en snel geleverd.

Beperkt assortiment, maar wel met goede prijzen. Goede communicatie en snel en correct geleverd.

Snelle en betrouwbare levering.

Overzichtelijke website, eenvoudige bestelling , prima verpakking en volgens schema geleverd. Onderdelen voldoen aan de beschrijving op de website.

Alles aangekomen zoals besteld

Snelle levering. Goedkoop. Lage verzendkosten. Helaas was er een onderdeeltje verkeerd geleverd, dit is goed opgelost, ik had de volgende dag al het goede onderdeeltje binnen.

Snelle levering en goedkoop

is geen 80 dba maar doet het zeer zacht

geluid is zeer zacht dus geen goede keus

snelle levering, prijs kwaliteit goed

alles ging goed met de bestelling, snel geleverd, prijs kwaliteit is goed. Handig is om op de website per product een keuze menu te maken zodat je sneller je product in Volt en waarde kaan vinden.

Uitstekende ervaring!!

Mijn product was snel geleverd, ik had een thermostaat nodig voor in mijn defecte kachel, 3 dagen later had ik hem binnen. Fijn bedrijf met vrijwel voor elk apparaat een vervangend onderdeel! Ik raad u dit bedrijf zeker aan!

Snel en correct

Makkelijk gevonden, goede prijs en snel.

vlug binnen en vlluge reacties op email

de vlugge verzending en de goede reactie op de email alles was ok op een produkt na ,deze had de verkeerde waarde kon gelijk mijn geld teug krijgen

Snelle levering en een duidelijk website.

Goede en snelle levering.

Uitstekende shop

Prima shop, snelle levering. Minpuntje voor de wel erg spartaans aanvoelende website. Hoewel kort en zonder details: dit is een handgeschreven review :)

uitgebreid assortiment

Veel items op voorraad, reele prijs, snel geleverd en kwaliteit was prima

Goede service en levering

Gelukkig/helaas één keer gebruik moeten maken van de support. En zeer goede support gekregen. Ook zijn de leveringen goed en voorspoedig verlopen.

Best

Vlot geleverd, in brievenbus doosje

Oosterveldsingel 43484

7558PJ Hengelo