Snelle verzending, product als verwacht

Super service

De componentenmeter die ik kreeg toegezonden was defect en had beschadigd display. Kreeg zonder problemen nieuwe toegezonden. Dikke duim.

goede service en niet duur!

Na zoeken bij die andere leverancier, kon ik heel snel bij vanallesenmeer het juiste artikel vinden! €2,- verzendkosten voor een potmetertje en een knopje in plaats van € 6,95. Bij elkaar ruim € 7 euro bespaard. Zo kan het dus ook.

Duidelijk en betrouwbaar snel

Heeft een overzichtelijke website, ruim aanbod. Makkelijk bestellen. Snelle betaling én levering.

Als er iets mis gaat kom je er achter of het bedrijf service verleent

Ik had een aantal onderdelen besteld bij dit bedrijf(je). Er werd 1 verkeerd artikel geleverd. Zij sturen direct het juiste artikel op en in de brievenpost doosje dat je dan ontvangt, stuur je het "verkeerd" geleverde artikel retour afzender. Zij maken een foutje en herstellen dit door de klant te vertrouwen dat deze het verkeerde artikel gaat terug sturen. Dus naast een scherpe prijs toch prima service leveren is mogelijk.

Bar slechte service.

Geleverde RAMPS-printje was stuk en veroorzaakte kortsluiting op het Arduino Mega board. Kon het printje terugsturen zodat ze het konden nakijken. Zou dus uiteindelijk 3x de verzendkosten moeten betalen voor een kapot printje. Heb mijn verlies genomen en bij een andere firma een printje besteld.

Goed net zoals de eerste keer

Prijs is goed heeft alles wat je in China ook kan bestellen en dat voor een normale prijs. Fijne winkel als je snel iets nodig hebt.

Goede kwaliteit en snelle leveringen

Vaker onderdelen besteld en altijd tevreden.

Fijne webshop voor prototyping

Veel aanbod, lage prijs en snel in huis. Brievenbus bezorging is ook fijn.

De bestelling is snel geleverd

Prima beoordeling

Ik had een kleine bestelling van wat elektronica componenten waarbij de verzendkosten hoger waren dan de onderdelen samen, dus voelde me bijna schuldig dat ze zo weinig aan me verdienen deze keer, maar ben erg tevreden dus zal er zeker nog eens wat bestellen.

Goed!

Ik heb prima ervaringen

Ook al behoorde het adafruit onderdeel niet tot het standaard programma werd het toch besteld en geleverd.

Een moeilijk verkrijbaar onderdeel was hier te krijgen 100% tevreden

Er was een fout gemaakt in bestelling, maar deze werd binnen 48 uur hersteld, chapeau!

Gewoon goed.

Weer een snel geleverd.

Prima snelle levering

Snelle levering en goede servies

Zeer snelle levering.

Ze hebben ook echt van alles en zeker niet duur. Prima site.

erg goed

snel en goed verzorgd verzonden.

Prima snelle service

Vanallesenmeer grote voorraad dus klaar in 1 keer

SUPER!!!

Perfecte en snelle levering.

Van alles en top

Groot assortiment, spullen dan ook snel gevonden. Producten waren snel en in goede staat ontvangen. Alles was keurig ingepakt.

Zeer tevreden met eerste transactie.

Delen besteld. Dag erna geleverd. Was verkeerd geleverd. Dag erna juiste delen binnen gekregen. Top.

gewoon zoals het hoort

gewoon zoals het hoort. besteld, betaald en geleverd

Goed, snelle levering !

Goed, snelle levering !