Erg snel bezorgd en goed verpakt.

Voor een erg lage prijs een snelle bezorging en goedverpakt.

Prima winkel

Correcte levering van goede materialen.

Correcte levering van goede materialen

Prima product en snelle levering! Top!!

Prima product en snelle levering! Top!!

Goede prijs en snelle levering!

Goede prijs en snelle levering!

Gewoon goed

Juiste producten snel thuisbezorgd

Kleine bestellingen voordelig verzonden

Ze hadden wat ik nodig had (best een handig asortiment) en het werd de volgende dag verzonden. Voordelig ook nog, als het om kleine onderdelen gaat.

Prima service en snelle levering

Je kan hier gemakkelijk kleine hoeveelheden bestellen tegen redelijke verzendkosten

Goede website

Artikel vlot gevonden op de site. Redelijke prijs, snelle verzending. Erwin

snel

Goede site en snelle levering

Ik kreeg keurig antwoord op de vraag welke voorschakel weerstand ik nodig had bij een bepaalde Led.

Zeer positief

Ik heb een goede ervaring met Vanallesenmeer. Nadat er wat mis was gegaan met de bezorging aan mijn kant hebben ze mij uitstekend geholpen om dat te herstellen en alsnog in orde te maken.

Snel en professioneel

Kleine bestelling, groots behandelf

heel goed !

hebben een leuk assortiment en goede prijzen. kom zeker weer terug voor onderdelen.

Groot assortiment, snelle levering

Aanrader!

Simpelweg perfect, super snel en betaalbaar.

Mijn favoriete elektronicawinkel

Zeer tevreden !!! Een aanrader !!!

Ik heb al vaker onderdelen bij vanallesenmeer besteld en het assortiment word steeds groter. Alles is in overzichtelijke en logische groepen geplaatst waardoor je snel gewenste item vind. De prijzen zijn goed De levertijd altijd snel Netjes verpakt Voor mij de ideale electronica leverancier !!!

Boeiend assortiment, snel geleverd

Een website met hele interessante dingen. Ik had een printje nodig dat ik precies zo op Aliexpress kon bestellen. Maar dan moet je er wel een maand of langer op wachten. Voor die paar euro meer, bestel ik liever hier. De eerste keer duurde de brievenbus levering wat langer omdat er een weekend tussen zat. Vrijdag besteld, woensdag geleverd. Afgelopen bestelling: vrijdag besteld, zaterdag geleverd. Prima dus.

Netjes

Alle onderdelen netjes verpakt ontvangen en zonder lange wachttijd.

Mijn bestelling is compleet en op tijd geleverd.

Mijn bestelling is compleet en op tijd geleverd.

Goed. En snel antwoord terug.

Behulpzaam en correct

Snelle levering En duidelijk aangegeven qua leveren via post nl

Snelle en duidelijke levering

Prima en snelle levering

Top winkelen daar.

Hebben ruim assortiment en snel geleverd.

Snelle levering, ook als het om een kleinigheid gaat

Snelle levering, ook als het een kleinigheid betreft.

Oosterveldsingel 43484

7558PJ Hengelo