Bij Vanallesenmeer gaat bestellen altijd vloeiend en snel

We bestellen bijna alle elektronica bij Vanallesenmeer. Goed, mooi geprijsd en snelle levering.

uitstekend customer service

Vanallesenmeer heeft een 2de zending gestuurd omdat ik de eerste niet heb ontvangen. Alles ging snel!

Prima prijs en prima spullen

Alles top

Correct geleverd, goed verpakt.

Correct geleverd, goed verpakt. Alleen jammer dat PostNL het daarna een week laat liggen.

Mooi assortiment

Alles prima

Helemaal top!

Snelle levering, fijne communicatie, alles netjes verpakt. Top!

Snelle levering.

Snelle levering. En precies zoals het op de site stond werkte het product.

Zeer vlotte afhandeling.

Ondanks de vlotte afhandeling wat langer onderweg geweest. Schijnbaar een grotere drukte bij de post! Zal in het vervolg hier rekening mee houden, dus tijdig bestellen. Het grote voordeel is de verzending als briefpost.

Niks minder dan 5 sterren

Ik bestel wel vaker bij Vanallesenmeer en je krijgt, ondanks dat het een webshop is, toch het gevoel dat je persoonlijk geholpen wordt. De medewerker(s) houdt hier duidelijk zelf nog het magazijn en het is niet ge-outsourced naar een groot bedrijf met alle positieve service van dien.

keurig afgehandeld!!

Ondanks het geringe bedrag wat ik besteedde ben ik dik tevreden over Vanallesenmeer. J. van Alem Nijmegen

Snel en goed geleverd

Snelle en accurate levering

Goede kwaliteit en betaalbaar

Leuke producten en betaalbaar. Veel keuzes.

Zeer kleine bestelling gedaan, en toch supersnel geholpen.

Ondanks dat ik een kleine bestelling gedaan heb, supersnel geholpen.

Vlotte en snelle levering

Vlotte en snelle levering

Prima bedrijf levert snel

had een paar onderdeken besteld het zijn prima alleen post nl is op dit moment de boosdoener is zeer traag, en de website is zeer overzichtelijk en ze kunnen leveren wat ik voor mijn zelfbouw project nodig ben

goed, en snel

Goed en snel

snelle levering en goed verpakt

snel geleverd zo als omschreven en alles goed verpakt zeker de glas plaat die goed verpakt en beschermd was

Goede service, snel verzonden

Goede service, snelle verzending zelfs in de Corona tijd

Snel geleverd en prima producten

Goede communicatie over bestelde items die nageleverd worden. Ik heb al vaker hier dingen besteld en altijd tevreden.

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

De bestelde printtoetsen werden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.

Eenvoudig bestellen, snel afgehandeld en geleverd. IN het kort, goede service.

Ik had zelf niet goed opgelet en per abuis een verkeerd artikel besteld. En omdat er geen alternatief voor handen was, boden ze zelf aan om het terug te sturen en ik heb het volledige bedrag retour ontvangen. Top!

Fijn

Fijn