Ik had verzocht om een adviseur die slechts de verhoging van de bestaande hypotheek bij de bekende bank moest aanmelden, omdat de bank uitsluitend met tussenpersonen werkt. Deze adviseur wilde echter persé een volledig advies uitbrengen om zijn tarief binnen te harken. Slechte reclame voor alle betrokkenen. We hebben inmiddels een andere tussenpersoon gevonden, die wel kan luisteren naar potentiële klanten.
Beste Gigi, Dank voor je review én voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite – ook al liep het traject uiteindelijk anders dan je had gehoopt. Jammer om te horen dat de ervaring met de adviseur niet aansloot bij je verwachting. Wij zorgen er zelf voor dat mensen makkelijk en overzichtelijk hypotheekinformatie kunnen vergelijken en berekenen, en daarna brengen we je – als je dat wilt – in contact met een adviseur voor het vervolg. In jouw geval ging het om het verhogen van een bestaande hypotheek, maar ook dan geldt vaak dat er een volledig adviestraject nodig is. Daar komen zaken bij kijken zoals het analyseren van je financiële situatie, het opstellen van een adviesrapport en de aanvraag bij de bank. De kosten die daarbij horen zijn inderdaad gebaseerd op dat complete traject. Dat gezegd hebbende: goed dat je nu een tussenpersoon hebt gevonden die beter aansluit bij wat je zocht. Dank nogmaals voor je terugkoppeling. We nemen dit soort signalen zeker serieus. Hopelijk heb je inmiddels gevonden wat je nodig had. Groet, Jorg
Concreet voorstel welke ik goed over na ga denken.
Dank je wel voor je review én voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite! Goed om te horen dat je het overzicht helder vond en dat je een concreet voorstel hebt ontvangen waar je rustig over na kunt denken Hopelijk heeft het je geholpen om wat meer grip te krijgen op je mogelijkheden. Succes gewenst met je vervolgstappen! Groet, Jorg
Het advies was kort en krachtig, overstappen naar een andere hypotheekverstrekker heeft geen nut.
Beste Philip, Dank voor je review en voor het gebruiken van onze vergelijkingssite. Helder en eerlijk advies is precies waar je op hoopt, zeker als de uitkomst is dat overstappen eigenlijk geen meerwaarde heeft. Soms is het gewoon goed om te weten dat je al prima zit. Fijn dat we hebben kunnen helpen bij die bevestiging. Mocht je in de toekomst tóch weer willen vergelijken: je weet ons te vinden. Groet, Jorg
Prima adviezen, duidelijk en to the point.
Beste Riny, Dank je wel voor je review en voor het gebruiken van onze website om hypotheken te vergelijken. Mooi om te horen dat alles snel, netjes en to the point verliep – precies wat je hoopt in zo’n traject. Leuk om te horen – en succes met de volgende stap! Groet, Jorg
De communicatie van de hypotheekadviseur was goed. De betekent als de veranderingen waren qua afspraak heeft je keurig gemeld en een nieuwe tijdstip afgesproken en die was daar op tijd. De dingen die de adviseur heeft verteld Bas conform mijn verwachting. Hij heeft een mailtje gestuurd naar de betreffende hypotheekverstrekker en ik wacht op een mailtje van de hypotheekverstrekker wat mogelijk is mijn twijfels of het de moeite waard was ik denk dat die kloppen. Het enigste wat overblijf is gedeeltelijk aflossen. En dat had ik ook verwacht dezelfde woorden het was een heel goed gesprek. Met vriendelijke groet, Sjon Korstanje
Beste Sjon, Dank voor je uitgebreide review én voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite. Goed om te horen dat het gesprek met de adviseur helemaal verliep zoals je had verwacht – duidelijk, op tijd en netjes gecommuniceerd. Klinkt alsof je precies de bevestiging hebt gekregen die je nodig had, ook al blijven er misschien nog wat twijfels over wat voor jou de moeite waard is. Dat is ook helemaal logisch – hypotheken zijn niet bepaald lichte kost. Hopelijk geeft het mailtje van de hypotheekverstrekker straks net dat laatste zetje om een beslissing te nemen waar je achter staat. Mocht je ooit opnieuw willen vergelijken: je weet ons te vinden. Groet, Jorg
Alleen de servicekosten zijn niet besproken Dat viel wel tegen toen ok de offerte wat nader bekeek
Beste Hans, Dank voor je review en dat je via onze website aan de slag bent gegaan. Fijn dat het gesprek duidelijk en goed was – al snap ik dat het tegenviel om later nog onverwachte kosten tegen te komen. Om even te verhelderen: wij zorgen vooral voor overzicht en informatie aan het begin van het traject, en koppelen je daarna aan een adviseur. De inhoud van het advies en de offerte valt daarbuiten, maar het is natuurlijk wel belangrijk dat alles helder besproken wordt. Goed dat je dat aangeeft. Hopelijk heb je inmiddels een compleet beeld en kun je met vertrouwen je volgende stap zetten. Jorg
Goede duidelijke uitleg en geen gepush van je moet nu bij ons je hypotheek afsluiten.We weten nu wat mogelijk is en gaan hier nu rustig over nadenken
Beste Jan, Wat goed om te horen, dank voor je fijne review én dat je onze website hebt gebruikt om je mogelijkheden te verkennen. Juist dat – in alle rust kunnen nadenken, zonder druk – vinden we belangrijk. We zorgen graag voor duidelijke info en overzicht, zodat je zelf de regie houdt. Heel veel succes met het vervolg, en als je nog eens wilt vergelijken: je weet ons te vinden. Groet, Jorg
Prettig contact ,verhelderende uitleg.. Snelle reactie en uitwerking mogelijkheden. Bedankt
Dank voor je mooie woorden en natuurlijk ook voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite. Fijn om te horen dat het contact prettig was en de uitleg je echt iets heeft opgeleverd. Alle goeds gewenst voor de verdere stappen! Groet, Jorg
Snel - vlot en deskundig!
Beste Jeroen, Dank je wel voor je enthousiaste review en voor het gebruiken van onze vergelijkingssite! Klinkt alsof alles lekker op rolletjes liep — mooi zo. Snel, vlot en duidelijk is precies waar we naar streven, dus goed om te horen dat dat ook zo is binnengekomen. Succes met de vervolgstappen, en wie weet tot een volgende keer! Jorg
Is nog niet afgerond tot nu toe Prettig samenwerking
Beste John, Dank voor je review en dat je onze website hebt gebruikt om te vergelijken! Goed om te horen dat je de samenwerking tot nu toe als prettig ervaart — ook al is het traject nog niet helemaal rond. Hopelijk verloopt het verdere verloop net zo soepel. Veel succes met de afronding! Jorg
We zijn goed ingelicht en het is heel prettig verlopen
Beste Marie-Jose, Wat fijn om te horen, dank je wel voor je reactie! Goed dat jullie je goed ingelicht voelden — precies waarvoor we het doen: helderheid scheppen in een wereld die soms best ingewikkeld kan zijn. Fijn dat het prettig verliep. Groet, Jorg
Ik werd vriendelijk en begripvol te woord gestaan. Alle uitleg was duidelijk en zonder poespas.
Beste Wies, Dank je wel voor je review én dat je onze site hebt gebruikt om te vergelijken. Hopelijk heeft het je geholpen om de juiste richting te vinden. Succes met het vervolg! Groet, Jorg
Sabrina nam alle tijd en heeft me veel handvatten gegeven om alles rondom de financiering van mijn nieuwe huis inzichtelijk te krijgen, ook op de langere termijn.
Beste Jet, Wat een fijne review, dank je wel! En mooi om te horen dat je zo’n goed gesprek hebt gehad. We zorgen er graag voor dat alles rondom hypotheken en rentes helder wordt, zodat je met vertrouwen keuzes kunt maken — zeker bij zoiets groots als een nieuw huis. Veel succes met de volgende stappen, en wie weet tot een volgende keer! Jorg
Goed voorgelicht. Nu ligt de beslissing bij ons.
Beste Carla, Dank je wel voor je mooie beoordeling en voor het gebruiken van onze website! Fijn dat je de informatie als helder en duidelijk hebt ervaren. Nu even laten bezinken, en dan de knoop doorhakken – succes daarmee! Groet, Jorg
Prima geholpen en vlot antwoord op de vragen.
Dank voor je review én dat je onze vergelijkingssite hebt gebruikt! We willen het voor iedereen zo makkelijk mogelijk maken om inzicht te krijgen in hypotheken en rentes, en dan is snelle en duidelijke informatie wel zo fijn. Leuk om te horen – en succes met de volgende stap! Jorg
Helder zonder onzin verhalen
Beste Wim, Dank voor je review én voor het gebruiken van onze website om je te oriënteren. Kort maar krachtig – en precies zoals we het graag zien: helder en zonder omwegen. Fijn dat je het zo hebt ervaren! Hopelijk heeft het je geholpen om met een goed gevoel verder te gaan. Groet, Jorg
Duidelijk advies, en snel weten of alles mogelijk is
Beste Jerry, Dank voor je review. Mooi dat je snel duidelijkheid kreeg. Succes met je vervolgstappen. Groet, Jorg
Via een paar reguliere banken ook informatie opgevraagd. Kreeg hierbij al snel de indruk dat als het ietsie pietsie moeilijk wordt er al gauw gezegd wordt dat het niet mogelijk is. Onze adviseur doet echt moeite en zoekt naar een oplossing. Dikke pluim voor Marius Krooshof
Beste Bas, Dank voor je review, en ook voor het gebruiken van onze website als startpunt voor je hypotheekverkenning. Soms zit het net even wat ingewikkelder, en dan is het zó belangrijk dat er iemand met je meedenkt in plaats van meteen afhaakt. Fijn dat je dat in Marius gevonden hebt. Hopelijk brengt zijn inzet jullie een stap dichter bij een passende oplossing. Dank nogmaals voor het delen! Groet, Jorg
Zeer prettig gesprek met een zeer vriendelijke adviseur die goed voorbereid was op alle vragen die ik had. Veel vragen die ik zelf niet wist of nog niet aan gedacht had werden ook ter sprake gebracht en ik heb nou een heel duidelijk plaatje van wat er wel en niet in welke situaties mogelijk is.
Beste Pim, Dank voor je mooie review – en ook voor het gebruiken van onze website om je mogelijkheden te verkennen. Klinkt als een gesprek waar je écht iets aan hebt gehad. Zo’n helder plaatje geeft rust én grip, zeker bij iets als een hypotheek. Fijn dat we aan de basis mochten staan van je oriëntatie. Succes met de vervolgstappen! Groet, Jorg
Was eerste kennismaking met dit bureau. Kwam vertrouwd over en gaf goed gevoel. Geen spijt dat ik dit gesprek ben aangegaan. Het was vooral niet opdringerig.
Beste Ad, Wat een mooie terugkoppeling – dank je wel voor je review én voor het gebruiken van onze website om je eerste stap te zetten. Goed om te horen dat het gesprek prettig en ontspannen verliep, en dat je er echt iets aan had. Zeker als het de eerste kennismaking is, is het fijn als het meteen vertrouwd aanvoelt. Hopelijk heeft het je geholpen om met meer vertrouwen naar je mogelijkheden te kijken. Groet, Jorg
Liaget was precies op het afgesproken tijd op de afspraak. Vriendelijk en kundig contact. Informatief gesprek en weet nu beter wat mogelijkheden zijn. Wordt vervolgd...
Beste Marcel, Dank voor je positieve review én voor het gebruiken van onze website om je te oriënteren. Mooi dat het je meer duidelijkheid heeft gegeven over je mogelijkheden. Fijn dat we hebben kunnen helpen. Groet, Jorg
Een uur voor de afspraak zonder reden af bellen dat kan echt nier
adviseur nam alle tijd om ons een goed advies te geven.
Beste Wietze, Dank voor je review. We willen het voor mensen makkelijk maken om zich goed te oriënteren, en het is altijd fijn om te horen dat het daarna ook echt als waardevol wordt ervaren. Hopelijk heeft het jullie verder geholpen. Groet, Jorg
We hebben een heel fijn en informatief gesprek gehad en werden door Dennis van Steenbergen goed op de hoogte gebracht over de mogelijkheden aangaande mijn situatie. Het in kaart brengen en de uitleg was duidelijk! Wanneer we in de toekomst van Dennis zijn expertise gebruik willen maken dan zullen we hem zeker benaderen. Kortom zeer tevreden! Margot
Beste Margot, Wat een mooie review, dank je wel. Fijn dat jullie onze website hebben gebruikt om alles helder op een rij te zetten. Klinkt alsof het gesprek met Dennis precies bracht wat je nodig had. Leuk dat je de tijd nam om dit te delen. Groet, Jorg
Zeer vriendelijk goede uitleg zeer tevreden
Dank voor je fijne review én het vertrouwen. Een 9 en zo’n positieve toelichting, daar doen we het voor. Mooi om te horen dat je je goed geïnformeerd voelde en tevreden bent over de uitleg. Als er later nog vragen opduiken of je opnieuw advies wilt: je weet ons te vinden. Groet, Jorg
De Pinckart 54
5674 CC Nuenen
Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!