Binnen 2 uur een telefonische reaktie op mijn online ingevulde aanvraag formulier. Telefonisch al uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden. Op mijn verzoek 8 dagen later thuis een op maat gemaakt advies/ offerte.
Goed geholpen alles uitgelegd nette afviseur
Via de mail heb ik nog een vraag. Maar dat komt vanavond.
Voor een eerste gesprek erg veel info gekregen. Niet verwacht dat er nog zoveel mogelijkheden waren / zijn
Beste Wil, Dank voor je mooie review én dat je onze vergelijkingswebsite hebt gebruikt. Wat goed om te horen dat je het eerste gesprek als prettig hebt ervaren en dat je zoveel nuttige informatie hebt meegekregen. Vaak zijn er inderdaad meer mogelijkheden dan je in eerste instantie denkt... Fijn dat dat zo helder voor je is geworden. Als je in de toekomst nog vragen hebt of weer wilt vergelijken, weet je ons te vinden. Groet, Jorg
Goede en duidelijke informatie. Heb een weloverwogen besluit genomen
Beste Rinie, Dank voor je fijne review én voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite. Goed om te horen dat je dankzij de duidelijke informatie tot een weloverwogen besluit bent gekomen. Precies waar we het vergelijken van hypotheekrentes zo makkelijk en inzichtelijk mogelijk voor maken. Mooi dat je ons aanbeveelt. Als je in de toekomst weer wilt vergelijken, staan we natuurlijk graag weer voor je klaar. Groet, Jorg
Het gesprek met de hypotheekexpert vond plaats bij mij thuis. De mogelijkheden betreffende mijn hypotheek zijn goed in kaart gebracht en vergeleken. Door het persoonlijke contact verliep het gesprek extra plezierig.
Beste Marieke, Dank voor je mooie review én voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite. Super om te horen dat je onze site als concreet en duidelijk hebt ervaren. Daar doen we ons best voor, zodat het vergelijken van hypotheekrentes echt overzichtelijk wordt. Fijn ook dat het persoonlijke contact zo prettig verliep en dat je mogelijkheden goed in kaart zijn gebracht. Uiteindelijk draait het erom dat jij met een goed gevoel verder kunt. Mocht je in de toekomst nog eens willen vergelijken of vragen hebben, weet je ons te vinden. Groet, Jorg
Ik kan er momenteel nog niets over zeggen, omdat we in september 25 weer contact hebben.
Beste Jaap, Dank voor je review en natuurlijk voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite. Helemaal begrijpelijk dat je er nu nog niet veel over kunt zeggen, september komt vanzelf dichterbij. Fijn om te zien dat je ons in ieder geval nu al positief beoordeelt en ons zou aanbevelen. We houden het contact gewoon rustig aan in de gaten en als het straks weer actueel wordt, staan we voor je klaar. Groet, Jorg
Weet waar zij over praat. Informatie over aanbieding producten is super
Beste Henk, Dank voor je mooie review én natuurlijk voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite. Fijn om te horen dat je het contact als deskundig en vriendelijk hebt ervaren. We proberen het vergelijken van hypotheekrentes zo makkelijk en helder mogelijk te maken, dus het is leuk om terug te krijgen dat de informatie over de producten goed overkomt. Mooi dat je ons aanbeveelt. Mocht je in de toekomst weer willen vergelijken, je weet ons te vinden. Groet, Jorg
Snelle eerlijke communicatie.
Dank voor je heldere review én voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite! "Afspraak is afspraak" – daar houden wij ook van. Goed om te horen dat je onze communicatie als snel en eerlijk hebt ervaren. We zorgen er graag voor dat het vergelijken van hypotheekrentes niet alleen makkelijk is, maar ook betrouwbaar aanvoelt. Fijne dag, Jorg
De berekening n.a.v. mijn vragen was snel klaar en stond een dag later al duidelijk in de mail.
Beste Petri, Dank voor je mooie review én voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite! Super om te horen dat je zo snel en duidelijk geholpen bent. We willen het vergelijken van hypotheekrentes zo soepel mogelijk maken – geen gedoe, gewoon snel een helder overzicht waar je echt wat aan hebt. Fijn dat dat voor jou ook zo voelde. Als je in de toekomst nog iets wilt doorrekenen of gewoon benieuwd bent naar de nieuwste rentes: je weet ons te vinden. Fijne dag, Jorg
Neemt de tijd en legt alles helder uit.kortom goed gesprek,hier kunnen wij verder mee,om mis wel ons droomhuis te vinden.
Beste Gerrald, Wat een fijne review – dank je wel, en natuurlijk ook voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite! Heel goed om te horen dat er écht de tijd voor jullie werd genomen en alles helder werd uitgelegd. Zo’n goed gesprek geeft net dat duwtje in de rug om met vertrouwen op huizenjacht te gaan. Hopelijk komt dat droomhuis nu snel op jullie pad! Groet, Jorg
Vriendelijk contact en duidelijke uitleg van mogelijkheden.
Beste Hans, Dank voor je review én voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite – kort maar krachtig, en heel fijn om te lezen! Goed om te horen dat het contact vriendelijk was en je duidelijke uitleg kreeg over de mogelijkheden. Dat is precies wat we hopen te bereiken: dat je met een helder overzicht en een goed gevoel verder kunt. Als je nog eens wilt vergelijken of gewoon benieuwd bent naar hoe de rentes zich ontwikkelen: je weet ons te vinden. Fijne dag, Jorg
Uitgebreid aandacht voor ons probleem. Meedenker
Beste Hans, Dank voor je review én voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite – fijn om te horen dat je het gesprek als goed hebt ervaren! Dat er echt de tijd werd genomen en met je werd meegedacht, klinkt precies zoals we het graag zien: een goed begin van een belangrijk traject. Wij maken het vergelijken van hypotheekrentes bewust simpel en overzichtelijk, zodat jij je kunt focussen op wat er écht toe doet. Mocht je nog eens willen herberekenen of vergelijken: dan weet je ons te vinden. Fijne dag, Jorg
het gesprek met de adviseur hebben wij als heel prettig ervaren. ook zijn kundigheid was erg goed. heeft ons duidelijk uitgelegd wart de procedure nu is en gaat worden.
Beste Lucas, Dank voor je fijne review en natuurlijk ook voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite! Goed om te horen dat het gesprek met de adviseur zo prettig verliep en dat jullie nu precies weten wat de volgende stappen zijn. Wij zorgen graag dat je makkelijk en helder hypotheekrentes kunt vergelijken. Mooi dat dat voor jullie de deur heeft geopend naar een goed adviesgesprek. Als er onderweg nog iets is waar je over twijfelt of opnieuw wilt vergelijken: je weet ons te vinden. Groet, Jorg
De adviseur heeft veel ervaring en kennis van zaken. Bovendien vriendelijk en goed advies gekregen.
Beste Henk, Dank voor je review én voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite – fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad! We willen het vergelijken van hypotheekrentes vooral makkelijk en inzichtelijk maken, zodat je met vertrouwen de volgende stap kunt zetten. Mooi dat je via ons bij een adviseur terecht bent gekomen die goed bij je paste. Als er in de toekomst weer iets speelt rondom je hypotheek: je weet ons te vinden. Groet, Jorg
Het vervolg de vragen op het klan ten portaal was erg ingewikkeld
Beste Marian, Dank voor je review én voor het gebruiken van onze vergelijkingssite! Fijn dat je het persoonlijke contact als prettig hebt ervaren – dat is precies waar we het voor doen. Je opmerking over het klantenportaal herkennen we, die hebben we helaas vaker gehoord. Goed nieuws: we zijn inmiddels bezig met aanpassingen om het een stuk gebruiksvriendelijker te maken. Het moet gewoon duidelijk zijn wat er van je verwacht wordt. Dank dus dat je dit eerlijk benoemt – daar kunnen we wat mee. Groet, Jorg
Duidelijke uitleg en mem de tijd voor ons
Beste Wijnand, Dank voor je review en voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite! Fijn om te horen dat jullie goed zijn geholpen en dat er echt de tijd voor jullie is genomen – dat vinden we belangrijk, zeker bij iets groots als een hypotheek. Mooi dat het contact zo prettig verliep. En als er onderweg nog vragen opduiken: je weet ons te vinden. Groet, Jorg
Mijn eerste ervaring is erg positief vriendelijk gesprek en duidelijke uitleg wat mogelijk is.
Beste Wally, Wat leuk om te horen dat je eerste ervaring met ons zo positief was – dankjewel voor je review én voor het gebruiken van onze website om hypotheekrentes te vergelijken. We doen ons best om het allemaal helder en toegankelijk te maken, dus fijn dat dat ook zo overkwam. Hopelijk is dit een vliegende start richting een mooie volgende stap. Groet, Jorg
Ze hebben me heel netjes behandeld En ik had al heel snel een afspraak Nu hopen dat alles mee zit bij ons
Beste Johan, Dank voor je mooie review én voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite! Goed om te horen dat je het contact als netjes hebt ervaren en dat je snel een afspraak kon inplannen – precies wat we willen bereiken: duidelijkheid en vaart in zo’n spannend proces. En ja, vanaf hier duimen we met je mee dat alles soepel verloopt met jullie plannen. Als er nog iets is waar je tegenaan loopt of vragen over hebt, weet je ons te vinden. Groet, Jorg
Ik zou een offerte ontvangen maar het bleef bij beloften
je wordt snel terug gebeld en de dame met wie ik sprak was kundig en duidelijk
Beste Tonny, Wat een mooie beoordeling, dank je wel! En ook bedankt dat je onze vergelijkingswebsite hebt gebruikt – super dat je het zo prettig hebt ervaren. We doen ons best om alles snel en duidelijk te laten verlopen, dus ik word hier wel blij van. Goed om te horen dat je meteen werd teruggebeld en dat het gesprek verhelderend was. Zo hoort het! Uiteindelijk draait het erom dat jij precies weet waar je aan toe bent met je hypotheek. Groet, Jorg
Het gesprek was makkelijk en duidelijk
Beste Helene, Dank voor je review én voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite! Fijn om te horen dat je het gesprek als makkelijk en duidelijk hebt ervaren – dat is precies waar we het voor doen. Het vergelijken van hypotheekrentes is al ingewikkeld genoeg, dus als we het wat simpeler kunnen maken, zitten we op de goede weg. Als je nog vragen hebt of iets niet helemaal duidelijk is, trek vooral aan de bel. Groetjes, Jorg
Kort en krachtig gesprek met mogelijkheid tot een vervolg gesprek .
Beste Jose, Dank voor je review én dat je onze vergelijkingswebsite hebt gebruikt! Super om te horen dat je het gesprek prettig en duidelijk vond. We zorgen er graag voor dat je snel inzicht krijgt in je mogelijkheden, zonder gedoe – en als dat dan ook nog leidt tot een goed vervolg, is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen. Mocht je in de toekomst opnieuw willen vergelijken of je situatie verandert, dan weet je ons te vinden. Hartelijke groet, Jorg
het proces is makkelijk te berekenen maar helaas krijg je weinig hypotheek
Dank voor je review én voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite! Fijn om te horen dat je het proces als makkelijk hebt ervaren – daar doen we het voor: snel en simpel inzicht in je mogelijkheden. Dat het bedrag uiteindelijk wat tegenviel is natuurlijk jammer. We merken vaker dat het inkomen of bepaalde lasten een groter effect hebben dan mensen verwachten. We zorgen er in elk geval voor dat je meteen een realistisch beeld krijgt, zodat je weet waar je aan toe bent – ook al is dat niet altijd wat je hoopte. Als je in de toekomst nog eens wilt vergelijken (bijvoorbeeld als je situatie verandert), weet je ons te vinden! Groet, Jorg
Geen antwoord meer gekregen
De Pinckart 54
5674 CC Nuenen
Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!