Een eerlijk advies

We waren toe aan een nieuwe hypotheek i.v.m. het aflopen van de rentevaste periode. Een afspraak was snel gemaakt en we kregen een eerlijk advies: blijf waar je bent en stap niet over naar een andere hypotheekverstrekker/hypotheekvorm. Dat laat wat mij betreft zien dat de mensen van hypotkeek-rentetarieven voor het beste advies willen gaan en niet in de eerste plaats voor de eigen portemonee

Vlot, duidelijk en goede service

De benadering was snel, netjes en vooral ook duidelijk. Niet opdringerig maar gewoon duidelijk en informatief. Daarnaast vriendelijke behandeling met keurige bevestiging. Verloopt tot nu toe heel prettig en soepel.

Fijn gesprek met een deskundig adviseur

Een fijn en deskundig gesprek gehad met Sabrina Reis. Jullie verzoek komt wat vroeg want de terugkoppeling heb ik nog niet ontvangen' Sabrina heeft alles zeer goed uitgelegd en begreep heel onze situatie heel goed.

Slecht.

Niet tot afspraak gekomen. Kon niets voor mij betekenen. Geen oplossing. Niets meer gehoord.

Goed advies gekregen ook al is het niet gelukt

Proberen het maximale voor ons eruit te halen, hij gaat er helemaal voor, we zijn enthousiast

Ontzettend goed en professioneel geholpen,tot nu toe.

Geweldig goed geadviseerd

Ontzettend aardig behandeld, vooral eerlijk en goed advies

Erg goed

Adviseur was zeer vriendelijk en duidelijk.

Echt goed en er wordt de tijd genomen!

Goed bezig!!

Goed en snel

Contact heel makkelijk,bezoek aan huis, gespecialiseerd adviseers.

Snel en helder tot nu toe

Helder advies

Open, duidelijk. De adviseur was goed op de hoogte met verschillende mogelijkheden en gebruikelijke rente tarieven.

Perfect goed gevoel hierbij

Betrouwbaar en goede service

Lang geleden een keer adviseur thuis mogen ontvangen ( kosteloos) Tussentijds via e-mail gevraagd en ongevraagd duidelijke , up to date en goede ( hypotheek) informatie Recentelijk wederom gebruik gemaakt van fysiek ( kosteloos) eerste advies van financieel adviseur : gewoon goed

duidelijke uitleg

Snel contact met ons gezocht

Goed geluisterd hetgeen wij willen en een alternatief daarop laten aansluiten.

Duidelijk en snel

Prettig gesprek met duidelijkheid over mogelijkheden

Heel prettig gesprek met veel nuttige informatie

De uitleg wat goed... helaas gaan we geen hypotheek bij jullie nemen

zeer goed

een goede ervaring en een duidelijk advies

Goed gesprek

helaas geen reactie op mijn vervolgvragen dus geen opdracht en ga ik verder zoeken.

Slecht.

Er wordt niet goed geluisterd en berichten gaan langs elkaar heen. Als ik een afspraak verzet, verwacht ik op een later tijdstip contact. Deze morgen was er geen reactie!

goede ervaring

open en vriendelijke ervaring

Gewoon, heel goed

Rustig en duidelijk geluisterd en geïnformeerd. Meer informatie gekregen dan bij voorgaande hypotheek adviserende instanties, waarbij duidelijk de fee en de bijkomende kosten werden gemeld. Fijn dat er duidelijk werd meegedeeld de nieuwe aanbieding van de bestaande hypotheekverstrekker eerst even af te wachten en daarna pas na te gaan denken of een verandering van hypotheekverstrekker überhaupt wel zinvol is. Niet pushen richting een nieuwe verstrekker, heldere, eerlijke informatie, waarvoor dank!

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!