Ons is dat goed bevallen. De berekening en de hypotheekadviseur Jullie krijgen van ons een 8+
Ik wacht eerst voorstel huidige hypotheek verstrekker af.
Als ik na het verstrekken van al mijn persoonlijke en financiële gegevens een afspraak maak om mijn hypotheek te verlengen , tot ontdekking kom dat een persoonlijk gesprek van 10 minuten voldoende bleek om mijn mogelijkheden te bespreken, dan moet ik constateren dat dit ook eenvoudiger had gekund. Nu blijven mij gegevens op een laptop van een ZZP medewerker staan, waarvan ik niet weet wat daar mee gaat gebeuren. Een email verzoek had deze procedure veel korter kunnen maken Fijne dag nog. Kortom, erg negatieve ervaring
Deskundige adviseur, alhoewel hij 1 punt over de Rabobank niet juist aangaf. Ook ging het wat snel allemaal maar dat kwam misschien omdat hij wist dat hij gezien de hogere kosten van een adviesgesprek ons geen interssant aanbod kon doen.
Beste Jacqueline, Dank je wel voor je eerlijke review – en natuurlijk ook voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite! Goed om te horen dat je tevreden was. Fijn dat je dit deelt; zulke ervaringen geven waardevolle inzichten, ook voor ons. Hopelijk heeft onze site in elk geval geholpen om helder en makkelijk te vergelijken, en zo een stap dichter bij een passende hypotheek te komen. Dank nogmaals – en wie weet tot een volgende keer! Jorg
De adviseur was zeer kundig en kwam betrouwbaar over, had goede suggesties
Beste Jan, Dank voor je mooie review, en natuurlijk ook voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite! Fijn dat onze site en het eerste contactmoment je blijkbaar op weg hebben geholpen naar iemand die echt met je meedacht. We proberen het hypotheeklandschap zo overzichtelijk mogelijk te maken, zodat je zelf makkelijk de juiste richting kunt kiezen. Succes met de volgende stap! Jorg
Arjen, een prettige man om mee te praten. zeer tevreden
Beste Henk, Dank je wel voor je review én voor het gebruiken van onze vergelijkingssite. Altijd goed als je met een tevreden gevoel terugkijkt op zo’n belangrijk gesprek! Nogmaals dank, en mocht je in de toekomst weer willen vergelijken: je weet ons te vinden. Hartelijke groet, Jorg
Snel een afspraak gehad met de adviseur en die dacht heel goed mee over de mogelijkheden voor een nieuwe woning. Ook heel prettig dat ze bij je thuis komen.
Beste Tasniem, Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie review! Fijn dat je snel terechtkon en dat er echt werd meegedacht over je plannen voor een nieuwe woning. Dat geeft meteen rust en overzicht, zeker in zo’n spannende fase. Veel succes met de volgende stappen en bedankt dat je via ons gestart bent. Hartelijke groet, Jorg
We hadden mbt tot hypotheek nog een aantal nevenvragen. Deze konden snel en vakkundig beantwoord worden. Vooral het vriendelijke en betrouwbare voorkomen van de meneer zou voor mij rede zijn om rentehypotheken aan te raden. Voor verder verloop gaan wij dat iig wel doen.
Beste Frank en Mary, Dank voor jullie warme en positieve review. En, natuurlijk ook voor het gebruiken van onze website! Wij zorgen voor een duidelijke eerste stap met info en vergelijking, en mooi om te horen dat jullie daarna in goede handen waren. Veel succes met het verdere verloop en dank nogmaals voor jullie vertrouwen! Hartelijke groet, Jorg
Adviseur gaf hele goede uitleg in verschillende mogelijkheden.
Dank voor je mooie beoordeling en fijn dat je via onze site zo’n duidelijk gesprek hebt gehad. Blij dat we je hebben kunnen helpen bij de eerste stap richting een passend advies. Dank nogmaals en succes met het vervolg! Hartelijke groet, Jorg
Na het invullen de gegevens op de site ( dit ging overigens zeer makkelijk) hebben we een adviseur toegewezen gekregen. Hiermee een zeer goed en plezierig gesprek gehad. Waren na dit gesprek ervan overtuigd om met hem samen ons project aan te gaan.
Beste Henk, Wat een mooie terugkoppeling, dank je wel! Goed om te horen dat het invullen op de site zo makkelijk ging, daar steken we veel aandacht in. Fijn ook dat het gesprek met de adviseur zo prettig en overtuigend was. Klinkt alsof er meteen een klik was én vertrouwen om samen verder te gaan. Mooi dat we je op weg hebben kunnen helpen met het juiste contact. Veel succes met jullie project en dank voor het delen van je ervaring! Hartelijke groet, Jorg
Enkele gesprekken gehad met diverse medewerkers backoffice(?) en adviseur. Tevens veel info gedeeld naar adviseur. Afspraak gemaakt. Adviseur neemt vooraf contact. Tijdens goed informatief gesprek wordt wederzijds duidelijk dat overstappen financieel zeer onvoordelig is. Beide partijen komen overeen het officiële eerste gesprek niet aan te gaan. Het gesprek vooraf was zinvol en helder. De gezamenlijke beslissing ook. Mooi.
Beste Hans, Dank je wel voor je uitgebreide review, en fijn dat je via onze site de weg naar een goed gesprek hebt kunnen vinden. Soms is de uitkomst juist dat blijven beter is, en dan is het extra prettig als dat ook in goed overleg tot stand komt. Goed dat je het hele traject als zinvol hebt ervaren. Dank nogmaals voor je vertrouwen – en mocht je ooit weer willen vergelijken, je weet ons te vinden. Hartelijke groet, Jorg
Uitstekende bemiddeling
Beste Willem, Dank je wel voor je korte maar krachtige review – en natuurlijk ook voor het gebruiken van onze website! Mooi om te horen dat je tevreden bent over hoe alles verlopen is. Wie weet tot een volgende keer! Hartelijke groet, Jorg
Afspraak werk snel gemaakt, adviseur nam alle tijd, legde goed uit. Mogelijkheden direct op scherm laten zien, daarna dezelfde dag per email de 2 alternatieven ontvangen. Nog wat vragen snel beantwoord en klaar definitief advies, welke wij ook willen.
Beste Netty, Dank voor je mooie beoordeling en voor het gebruiken van onze vergelijkingssite! Fijn om te horen dat alles zo vlot verliep en dat je snel duidelijkheid kreeg over je mogelijkheden. Dat maakt het kiezen een stuk makkelijker, toch? Goed ook dat je je vragen snel beantwoord kreeg – klinkt alsof het hele traject soepel en helder is gegaan. Leuk om te lezen, en alvast veel succes met de volgende stap! Hartelijke groet, Jorg
Ik ben supper blij met jullie, het ging alles per stap heel goed en duidelijk wat er gedaan wordt ik was op alles op de hoogte, alles was op tijd gedaan en heel veel goede/duidelijke adviezen!
Beste Sazan, Wat een fijne review, dank je wel! En super om te horen dat het hele proces voor jou zo duidelijk en overzichtelijk verliep. Wij helpen je graag op weg met heldere info en een goed vergelijk, en daarna neemt de adviseur het stokje over voor het echte maatwerk. Mooi dat het allemaal zo soepel is gegaan! Dank nogmaals en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Jorg
De afspraak met de adviseur kon op heel korte termijn en ook de verdere afhandeling ging supersnel. De adviseur heeft er echt vaart achter gezet. Eén dag na het gesprek met de adviseur de offerte van de bank al ontvangen
Beste Jan, Dank voor je review én voor het gebruiken van onze vergelijkingssite – leuk om te horen dat alles zo snel en soepel is verlopen! Wij zorgen graag dat mensen zich makkelijk kunnen oriënteren en hun weg vinden in de hypotheekwereld, dus fijn dat je via ons snel bij een adviseur terecht kon. Leuk om te lezen – en succes met de verdere afhandeling! Hartelijke groet, Jorg
Door het op een goede manier aan kunnen leveren van mijn gegegevens, heeft de adviseur zich goed kunnen voorbereiden. Daardoor een duidelijk overzichtelijk advies kunnen opstellen, wat mij van de juiste informatie voorzag.
Beste Simon, Dank je wel voor je review en ook dat je via onze website bent gestart met vergelijken! Goed om te horen dat het aanleveren van je gegevens soepel ging en dat dat hielp om het gesprek met de adviseur direct concreet te maken. Dat is precies waar we op mikken: helderheid vooraf, zodat je in het gesprek echt stappen kunt zetten. Fijn dat je zo goed bent geïnformeerd. succes met het vervolg! Groet, Jorg
Bij het maken van de afspraak maakte ik de dame aan de telefoon bekend dat de afspraak precies in de week van de NAVO Top zou zijn. Gewezen op de afgesloten wegen in de bollenstreek, maar de dame had niets gehoord dat haar collega niet bij ons kon komen en dus zou haar collega wel een weg naar ons vinden. Voorafgaand aan het gesprek, kreeg ik een mail en een smsje voor een reminder. Iets teveel van het goede vond ik persoonlijk. Op de dag van de afspraak die in de middag zou plaats vinden, werd ik laat in de ochtend gebeld dat de afspraak niet door kon gaan vanwege de NAVO Top. Ik heb een nieuwe afspraak gemaakt maar wel met heel wat bedenkingen over hoe het zal gaan verlopen. Bij het eerste gesprek al geen luisterend oor en voor niets mijn werk geblokkeerd terwijl het juist nu met vakantie het spitsdrukte is in geboorteland.
Beste, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om dit zo duidelijk te delen – en ook voor het gebruiken van onze website als startpunt. Ik snap heel goed dat dit frustrerend voor je is geweest. Zeker als je vooraf al had aangegeven dat de NAVO-top voor bereikbaarheid zou zorgen, is het zonde dat daar niet beter op is gelet. Dan voelt zo’n afzegging op de dag zelf niet alleen onhandig, maar ook alsof er niet goed geluisterd is. Onze rol is vooral het eerste contact leggen en zorgen dat er een afspraak komt, maar het moet natuurlijk wel soepel verlopen. Dat was hier duidelijk niet het geval. Fijn dat je ondanks alles toch een nieuwe afspraak hebt gemaakt. Dank nogmaals voor je openheid. Ik hoop oprecht dat het vervolg beter verloopt. Groet, Jorg Hartelijke groet,
Ik vond het prettig dat ze me de mogelijkheden voor rekende en een goed advies gaf.
Beste Norien, Dank je wel voor je mooie review en natuurlijk voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite! Wat fijn om te horen dat je je echt gehoord voelde tijdens het gesprek en dat het advies goed aansloot bij jouw woonwensen. Daar begint het wat mij betreft ook mee: helderheid en persoonlijke aandacht. Hopelijk heeft onze website je alvast wat richting gegeven vooraf. Leuk om te lezen dat je het zo prettig hebt ervaren. Succes met je verdere plannen! Groet, Jorg
Afspraak kwam snel tot stand. Tijdens gesprek bleek dat er goed was voorbereid en kamen al snel met voorstellen zoals ik dat had verwacht, opdracht gegeven en daarna alles snel opgepakt Tot nu toe meer dan tevreden
Beste Jacques, Wat een fijne terugkoppeling... dank je wel daarvoor, en ook voor het gebruiken van onze vergelijkingssite! Goed om te horen dat het allemaal vlot en volgens verwachting is verlopen. Daar doen we het voor: zorgen dat je snel zicht krijgt op je mogelijkheden, zodat je met vertrouwen verder kunt. Mooi dat je inmiddels al een stap verder bent in het traject. Fijn dat we hebben kunnen helpen. Wie weet tot een volgende keer! Groet, Jorg
Prettig contact, duidelijke uitleg door de adviseur. En gesprek kon plaatsvinden voor de huisbezichtiging. Daardoor duidelijk wat mogelijk.
Beste Ilonka, Dank je wel voor je fijne review, en natuurlijk ook voor het gebruiken van onze website om te vergelijken! Wat slim dat je het gesprek nog vóór de bezichtiging kon plannen – dan weet je tenminste waar je aan toe bent als je een huis binnenstapt. Mooi dat alles zo duidelijk en prettig is verlopen. Hopelijk heeft onze website je geholpen om snel overzicht te krijgen in de mogelijkheden. Succes met het vervolg, en wie weet tot een volgende keer! Groet, Jorg
Prima inventarisatie van wensen en mogelijkheden op een toegankelijke wijze en begrijpelijke uitleg en goed advies.
Beste Gabriel, Dank voor je mooie review, en ook voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite! Wat goed om te horen dat je het traject als professioneel én toegankelijk hebt ervaren – dat is precies waar we op hopen als we mensen op weg helpen met een hypotheekvergelijking. Fijn dat onze rol vooraf in het proces heeft bijgedragen aan een goede start van het adviesgesprek. Leuk om te lezen dat je er zo tevreden op terugkijkt. Succes met de vervolgstappen! Groet, Jorg
Zeer netjes, wat ik vooral belangrijk vind dat het niet opdringerig was
Beste Bert, Dank je wel voor je review én voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite! Echt fijn om te horen dat je het contact als netjes en niet opdringerig hebt ervaren... dat vinden wij zelf ook heel belangrijk. We willen mensen helpen inzicht te krijgen in hun opties, zonder druk of gedoe. Mooi dat dat voor jou goed werkte. Wie weet tot een volgende keer. Groet, Jorg
Binnen 2 uur een telefonische reaktie op mijn online ingevulde aanvraag formulier. Telefonisch al uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden. Op mijn verzoek 8 dagen later thuis een op maat gemaakt advies/ offerte.
Beste Diny, Wat een mooie review, dank je wel! En natuurlijk ook bedankt dat je via onze website de hypotheekrentes hebt vergeleken. Super om te lezen dat alles zo vlot en duidelijk is verlopen. Nogmaals dank, en wie weet tot een volgende keer! Groet, Jorg
Goed geholpen alles uitgelegd nette afviseur
Beste Thea, Wat een fijne review, dank je wel! En natuurlijk ook bedankt dat je onze vergelijkingswebsite hebt gebruikt. Goed om te horen dat je je echt gehoord voelde en dat alles netjes is uitgelegd. We willen het vergelijken van hypotheekrentes niet alleen makkelijk maken, maar ook overzichtelijk en zonder gedoe. Mooi dat je dit zo hebt ervaren. Groet, Jorg
Via de mail heb ik nog een vraag. Maar dat komt vanavond.
Beste Leo, Dank voor je review én voor het gebruiken van onze vergelijkingswebsite! Fijn om te horen dat je je goed geadviseerd voelde. We maken het vergelijken van hypotheekrentes graag zo makkelijk en duidelijk mogelijk. Groet, Jorg
De Pinckart 54
5674 CC Nuenen
Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!