2 sterren: slechter dan verwacht

Ik heb dik een week geleden een aanvraag gedaan voor de hypotheek rente. Daar heb ik nog niks van gezien, maar wel dit beoordelingsformulier. Misschien eerst iets leveren, daarna vragen naar een beoordeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzicht van rentepercentages

Meer achtergrond informatie Wat zijn criteria om bij een bank of organisatie in te stappen

Pluspunten

Duidelijk, deskundig, onafhankelijk

Pluspunten

Lekker overzichtelijk

Prima zo

Pluspunten

prettige manier om bedrijven te vergelijken.

Pluspunten

helder, duidelijk en goed leesbare info

Pluspunten

Erg overzichtelijk en waardevol om percentages te vergelijken. Ziet er tiptop uit

Valt niets aan te verbeteren. Ziet er tiptop uit

Pluspunten

Klantvriendelijk en goed bereikbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel informatief hoewel ze mij niet verder konden gelpen. Hebben zelfs teruggebeld. Toppie

Nee voor mij prina

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Aardige site

Tot mijn verrassing kreeg ik geen "offerte" of berekening of een tarief maar werd door een assurantie-tussenpersoon gebeld. Voor een afspraak. Tja. Dat was echt niet de bedoeling. Beetje misleidend dus, die site.

Pluspunten

Ik werd supersnel gebeld en kreeg heldere en duidelijke uitleg!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Drie dagen na mijn aanvraag werd ik gebeld door een zeer vriendelijke dame; met haar een afspraak ingepland.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Geen.

Communicatie kan beter. Hypotheek-rentetarieven zet de aanvraag weer door naar een ander bureau waar ze mee werken in de regio. Echter had ik daar al contact mee zonder deze website. Daardoor geen reactie gekregen op mijn aanvraag. Wel jammer, want nu ben ik ruim een week kwijt aan het wachten op een, wat ik had gehoopt, soort second opinion. Ik geef niet elke dag 2 ton uit... Kan dus net zo goed zelf bij verschillende fysieke bedrijven gaan shoppen.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk.

Hypotheekrekentool(s) om meer maatwerkopties te verkennen???

Pluspunten

zeer vlotte reactie dat was voor mij zeer positief. Pagina werkt uitdagend.!!

Pluspunten

super positief

omdat het bedrijf juiste informatie doorgeven zonder ergens omheen te draaien

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Heb week geleden offerte aangevraagd. Geen reactie ontvangen. Zal niet aan site liggen maar helpt ook niet echt

Pluspunten

Snelle reactie op een vraag over verwachtte hypotheek rente’s.

Pluspunten

De eerlijke uitleg en duidelijke informatie spraken mij aan. Het info gesprek naderhand bevestigde mijn beeld.

ga zo door

Pluspunten

Vele

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In eerste instantie werd er niet gereageerd op mijn formulier maar na mijn beoordeling werd ik dezelfde dag nog gebeld. Daarna ben ik heel erg goed geadviseerd.

Pluspunten

Duidelijk en positief ben er zeer blij mee.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Actuele info. Veel en duidelijke info.

Weinig info over z.g. senior hypotheek. Dit is een aflossingsvrije hypotheek voor mensen met AOW/Pensioen

Pluspunten

Snelle respons op mijn aanvraag en vakkundig advies

Zou het voor nu niet weten

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!