Goede ervaringen!

Idem

Advies negatief kan maar komen ook niet met andere opties

Niet snel na aanvraag contact gehad, duurde toch een paar dagen voordat ik gebeld werd. Niet gevraagd of het gelegen kwam, ik gaf aan dat ik aan het eten was, lijkt mij toch logisch da je dan aangeeft een andere keer terug te bellen.

redelijk

Ik sprak met iemand, waarvan ik dacht dat het een hypotheekadviseur was. Dat viel helaas tegen.

Overzichtelijke site

Beantwoorden van vragen makkelijk uitvoerbaar

Kansloos

Kort telefonisch contact gehad daarna een mail erg teleurstellend.

Goede informatieverstrekking

Heb altijd de website gezien als goede informatieverstrekker. Hoopte ook de nodige verdere informatie 'online' te krijgen. Maar plots kwam er een voorstel voor een afspraak. Dat overrompelde mij. Maar ik zie wel hoe het afloopt.

Duidelijk en efficiënt

Duidelijke en accurate informatie

Heel correct en betrouwbaar

Komen hun afspraken na!!!

Mijn ervaring is positief

Goede, vriendelijke en professionele frontdesk. Vervolgens een dito adviseur thuis ontvangen die duidelijk was in de uitleg omtrent mogelijkheden. Hij wist duidelijk waar hij het over had en hij heeft ons dan ook echt geholpen met zijn advies.

Werkt niet

Blijft haken op koopprijs

Zeer snelle reactie

Snelle gereageerd, dat er gebeld zou worden. Binnen 10 minuten gebeld en duidelijk geinformeerd hoe verder. Daarna weer snelle reactie van de adviseur Eric de Vos Binnen week persoonlijk gesprek gehad en gelijk opdracht gegeven om alles te regelen, Eric was zeer duidelijk en vrijblijvend wat wij zeer over te spreken zijn.

Persoonlijk professioneel contact

Hele fijne adviseur, neemt ruim de tijd voor alle vragen en legt geen druk, heel prettig.

geen contact volgens mij gehad

wanneer dan gesproken

Goede eerste indruk

Tevreden

Niet wat ik verwacht had

De gemaakte afspraak werd afgezegt ivm mijn te lage salaris en de huizenprijzen in mijn buurt. Het feit dat ik meer kan gaan verdienen, een huis in een andere gemeente gezien heb en dit een simpel appartement was, deed hun grdachten om toch een afspraak te maken niet veranderen. Helaas, klant kwijt.

Invulformulier is slecht opgezet

Bijvoorbeeld het invullen van datums is niet te doen!!

duidelijk

jammer ik niets met mijn overwaarde kan doen welke leeftijd zou dat wel kunnen ?

Snel contact met klantcontactcentrum en een afspraak met de adviseur was snel ingepland. De adviseur heeft ons goed advies gegeven.

Snel en makkelijk

Alles was eenvoudig in te vullen en er werd gelijk contact opgenomen voor het maken van een afspraak bij ons thuis.

Snel en vriendelijk

Er werd snel en vriendelijk contact met mij gezocht nadat ik het een en ander op de site had ingevuld.

Goed advies.

Ik weet nu waar ik aan toe ben. Zodat ik vooreerst een plan kan maken en later weer een aanvraag kan doen.

Niet gebeld ondanks afspraak.

Ik heb zelf 2 x naar NBG gebeld maar door 2 x 6 minuten in de wacht opgehangen. Ik heb hierover een mail gestuurd dat ik donderdagmorgen op mijn mobiel bereikbaar ben.

voldeed volledig aan de verwachting

Zeer ervaren adviseur. Dacht goed mee

Handige website

Handig ter oriëntatie

Praktisch en compleet

Ondanks dat ik een andereverwachting had, namelijk een resultaat in de mail, is mijn ervaring positief. Ik had een zeer prettig gesprek, er was alle begrip voor het feit dat ik hun diensten verder niet nodig had. Had ik dat wel gehad dan heb ik het idee, door de vragen die gesteld werden dat je hier gedegen advies kunt verwachten.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!