Mijn ervaringenn zijn zeer goed

Alles up to date en overzichtelijk

Tegenvallend

Kort af. Op pad gestuurd zonder richting

Alleen uit op makkelijke casussen

Advies moest perse telefonisch en ten tijde van dit gesprek werden mij dezelfde dingen gevraagd die ik ook al online had ingevuld. Men had mij ook een e-mail kunnen sturen om te vertellen wat wel en niet kan. Persoon aan de telefoon deed voornamelijk aannames en wil alleen de makkelijke casussen. Salaris is hoogte hypotheek ongeacht omstandigheden. Mijn huidige hypotheek bewijst echter het tegendeel

Nog niets gehoord

Wacht op reactie

Goed intake gesprek door adviseur Bob Reis

Goed gesprek, goede adviezen, heldere afspraken over hoe verder en welke bijbehorende kosten

Weinig mee opgeschoten

Na het telefonische gesprek en het verstrekken ven de nodige gegevens een reactie ontvangen per mail met een aantal bijlagen waar ik letterlijk niets mee kan.

prima, duidelijke uitleg

positief

Adequaat

Contact was goed alleen de uitkomst was niet helemaal zoals verwacht.

juiste info en snel

Zoals boven aangegeven was de info snel en gedetailleerd.

Leuk advies slechte uitwerking

Bert kwam bij ons langs. Aardige man. Na 2 weken komen we erachter dat we 2525 euro advieskosten moeten betalen willen we überhaupt een offerte krijgen. Heel vervelend en zonde van de tijd.

Adequate en kundige informatie

Afspraak op korte termijn gemaakt en stipt nagekomen

Ben uitstekend voorgelicht. Heb hier ook profijtvan gehad. Wij zijn niet met U verder gegasn, doch via de huidige zaak v. Heck , voortgezet. Maar door alle goede informatie konden wij dit zeer goed gebruiken en hebben er ook gebruik van gemaakt. Wij danken U nogmaaks voor de geweldig goede voorlichting.

Snelle reactie en behulpzaam

Snel Behulpzaam Duidelijk

Fijne site die mij op een overzichtelijke wijze up to date hypotheek rentestanden verstrekt

Erg overzichtelijk en naast de laatste renteontwikkelingen veel andre info over de huizenmarkt en alles wat daar bij komt kijken.

Alles eraan willen doen om een hypotheek te realiseren

Heel behulpzaam.

Prima te woord gestaan

Vriendelijk geholpen

To the point

Kundig, to the point, en reel

Zeer fijn geholpen

Goede uitleg prettig gesprek

Lekker overzichtelijk wat de mogelijkheden zijn

Actuele informatie over rentetaieven en andere info die van belang is indien je een hypotheek wilt

Goed om op de hoogte en attent te blijven

Door de regelmatige berichtgeving over de rentestanden van de verschillende aanbieders heb ik de positieve ervaring dat ik mijn keuzes bewuster maak,

Vriendelijke medewerker

Zijn behulpzaam met invullen van de gegevens via internet . Met de corona gaat het toch anders, maar zijn nog wel langs huis geweest. Verder met vragen direct antwoord. Kun je wel mee in zee gaan

Prima zelf in dubio wat ik wil

Snelle reactie

Kort en bondig gesprek gehad. Precies zoals ik wilde. Ik wilde informatie en dat heb ik gekregen.

Goeie uitleg

correct behandeld en goed geïnformeerd

er is snel gereageerd op mijn verzoek, en de informatie was helder en volledig

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!