Duidelijk overzicht van mogelijkheden en rentekosten.

Ik heb hier snel een beeld van de huidige marktsituatie.

verschillende mogelijkheden binnen ons wensenpakket de revue gepasseerd

Niet volledig

Afspraak met hypotheekadviseur en dan hoor je dat hij een proforma aflossing nota moet hebben van de bank om te kijken wat de boeterente is. Als dat eerder verteld wordt had ik dat van tevoren kunnen regelen en waren we verder gekomen als vandaag. Dat vond ik er jammer. Vr gr Anja Hillebrand.

Goed en duidelijk

Goed ontvangen foor de rectioniste em contact persoon.na een kopje koffie aan de slag gegaan met toegeweten finctionaris.Met geduld alles vakkundig uitgezocht. Vervolgens uitgelegd. Her was helder en duidelijk.

Snelle reactie

Zeer snelle reactie op mijn vragen

goede informatieverstrekking

Berichtgeving rentetarieven, zeer divers en goed overzicht

Vriendelijke en duidelijke uitleg zowel digitaal als fysiek

Slecht, heel slecht

Slecht contact met “arrogante kwast”. Wil die NOOIT meer aan de lijn hebben!!

rustige voorlichting

Betrokken medewerker belde mij terug en gaf keurig advies.

Snel duidelijk

Vraag stellen, gebeld worden en je weet het

snelle reaktie,,gelijk doorgestuurd naar gratis expert,alle vragen gelijk beantwoord

super service.super tips gekregen.

Overzichtelijk

Ik kon vinden wat ik zocht en de site wordt dagelijks actueel gehouden.

Valse belofte tot directe informatie

Na ingeven van je gegevens krijg je de mededeling dat je gebeld wordt. Valse leadgeneratie. Als er staat dat ik direct informatie krijg verwacht ik ook direct online informatie. Dat ik daarvoor een lead achter moet laten vind ik niet erg. Wel als ik niet direct krijg wat ik op doorklik. Ik verklaar ook nadrukkelijk niet akkoord te gaan met vervolgverkoop op basis van achtergelaten gegevens. Bijgaande gegevens zijn dus puur voor de registratie van de review (omdat ik anders geen review kan achterlaten)???

keurig en professioneel behandeld en snel.

toppper

Duidelijk overzicht wat betreft de aanbieders en verschillende looptijden. Duidelijke toelichting op waarom rente stijgt/daalt.

Duidelijk, snel en overzichtelijk

Na het bekijken van de site heb ik besloten een vrijblijvende afspraak te maken. Na een zeer prettig telefonisch gesprek kijk ik uit naar onze afspraak met een van hen adviseurs. Tot zover zeker tevreden!

Duidelijk antwoord

Ik werd snel terug gebeld en kreeg goed antwoord op mijn vragen.

Plezierig gesprek met en adviseur die kennis bezit en meedenkt

Plezierig gesprek met en adviseur die kennis bezit en meedenkt

Vandaag gebeld door een medewerker van jullie

Duidelijke communicatie. To the point. Helder verhaal, precies de info die we nodig hadden. Duidelijk advies gekregen en een vervolgafspraak op korte termijn om verder te bespreken wat voor ons het beste is. Zeer tevreden over deze dienstverlening. Geen wollig verhaal, zoals te vaak, geen vaag acquisitie praatje, maar goed geluisterd, precies de goede vragen en een helder advies met vervolgtraject. Complimenten!

Snelle response, kundig en zakelijk advies

Zie boven

Wel te doen maar niet helemaal volledig

De berekening is wat lastig omvat het leeftijd verschil tussen mijn vrouw en mij dusdanig is dat er een onjuist advies wordt gegeven!

Goed, duidelijk

Goed , duidelijk gesprek, aantwoord op mijn vragen,

direct antwoord op mijn vragen

Prettig gesprek met Paul Vos

overzichtelijk en snel contact

Geen poespas maar goed geregeld. Fijn!

Mijn ervaring is heel goed

Het gesprek ging heel goed waren er erg blij mee die meneer dacht goed met ons mee dus mijn ervaring is een hele dikke duim omhoog H.de.Groot

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!