Overzichtelijk, duidelijk, compleet

Wat een mooie, frisse website. Heel erg overzichtelijk en snel de laagste rente gevonden. Meer informatie aanvragen is echt kinderspel. Werkt heel erg fijn. Snelle reactie gekregen.

Zeer slecht

Weet je hoe het is als iemand 80 / 100 procent afgekeurd is .en je zegt Ukunt veel zeggen.15 jaar al afgekeurd

Heldere vergelijkingssite

Overzichtelijke site waar je alle rentes van alle banken met elkaar kunt vergelijken. Fijne partij die onafhankelijk alle banken toont.

Eerlijke en snelle opvolging

Naar aanleiding van mijn aanvraag werd er snel contact opgenomen en eerlijk geadviseerd over mijn persoonlijke situatie.=

Als ik geweten had dat dit NBG finance was was ik gelijk afgehaakt!!

NBG heeft onze vorige hypotheek geregeld compleet met WOEKERPOLIS! en onduideliijke kosten. Tot op de dag van vandaag, nu 15jr later hebben we nog steeds niet bepaalde kosten teruggekregen

Zeer vakkundig, mens-mens medewerkster!

Vooral in deze corona-tijd is een 'telefonische' ontmoeting met Angela een verfrissende, blije ontmoeting. Zij gaf blijk van goed kennis van zaken, met tussendoor ook aandacht voor het menselijk element.

Snel, aktueel, prima service

Prettig en snel geholpen

Zeer overzichtelijk

Makkelijk leesbaar en compleet

Duidelijk en informatief

Geeft vele aspecten rond de woningmarkt weer. Je blijft goed op de hoogte. De site is neutraal en dringt niets op. Nadere informatie kan altijd. Ik vind het fijn om de site te bekijken

heel goed.

een goed gesprek gehad, alles werd goed uitgelegd en waar nodig herhaald. Ik heb er een goed gevoel over.

Verrassend goede voorlichting gekregen

Goed persoonlijk advies ontvangen

Direct thoe the point !!!

Een deskundige en voor ieder begrijpelijke uitleg

Fijn gesprek

Goed informatief gesprek. Legt alles duidelijk uit en neemt zijn tijd daarvoor. Bekijkt alle mogelijkheden. Ik zou het iedereen aanraden.

Duidelijk, informatief en overzichtelijk

Afhankelijk van welke informatie je nodig hebt vind je snel dat wat je zoekt omdat het overzichtelijk wordt gepresenteerd en onderverdeeld is in categorieën.

Heb het voorlopig nog niet nodig maar heb voldoende informatie gehad waardoor ik tevreden ben.

Geholpen zonder vedere verplichtingen

Geholpen zonder vedere verplichtingen

Beknopt maar zeer duidelijk

Kort contact gehad met een medewerkster, die gelukkig niet door bleef aanbieden, nadat we het er samen uit waren dat het voor mij geen optie was !

heel goed

super als nieuwe klant erg blij

overzichtelijk en informatief

een fijne website om te bezoeken. Geeft snel en overzichtelijk basisinformatie. Voor meer gedataileerde info moet je al een huis in zicht hebben.

contact verliep zeer goed, goede ondersteuning

Prettige communicatie, inhoudelijk goede ondersteuning

Helemaal goed

Ik had mezelf ingeschreven/opgegeven, op vrijdagavond of zaterdag. kreeg gelijk een mail, dat ik gebeld zou worden op maandag, wat tenslotte logisch is. Maandag kreeg ik nog een mail, met de tijd dat ik gebeld zou worden. Die had ik door omstandigheden niet gezien, maar ik was thuis. Een vriendelijke mevrouw, met verstand van zaken, die ook nog eens luisterde, dus niet overal doorheen denderde, die me te woord stond. Helaas kon zij mij ook niet helpen, iets wat ze wel wilde, door verschillende omstandigheden aan mijn kant. In elk geval mensen die weten waar ze over praten.

Na introductie snel en zakelijk alles goed kunnen doornemen en uitvoerig voor- en nadelen van opties kunnen bespreken waardoor inzicht aan mijn kant duidelijk verbeterd is om tot verantwoorde keuzes te kunnen komen.

makkelijk te gebruiken

gemakkelijk in een minitje de boel op een rij netjes en overzichtelijk

Geen hulp, wel goede voorlichting

Dat ik er niets aan had, lag niet aan jullie. De info was prima.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!