Duidelijke site

Heldere site, makkelijke vragen,

Goed leesbaar en informatief !

Op zoek naar een helder overzicht van rente tarieven e.d. ben ik op deze site terecht gekomen, en heb ik gevonden waar ik naar op zoek was ! Eenvoudig, helder en begrijpelijk. Een aanrader voor iedereen die aan het vergelijken is.

Erg overzichtelijk!

Jullie website heeft mij geholpen in het kiezen van een hypotheek. In enkele seconden tijd verkreeg ik al een duidelijk overzicht van alle belangrijke hypotheekverstrekkers en de bijbehorende rente percentages.

Mooi overzichtelijk

Prachtige website Duidelijk Snel

Dacht alleen via email info te krijgen

Ik wilde alleen info via de mail. Pas verderop in de app blijkt dag er telefonisch contact wordt opgenomen. Dat wil ik niet, maaf dan krijg uk geen info. Daarom is de app in deze vorm niet interessant voor mij.

Overzichtelijke site

Alles in een paar klikken te vinden

Duidelijke advies.

DHR Alain Kok LEGT HEEL GOED UIT . ERG TE VREDEN MET ZIJN UITLEG .

Onvolledig

Ik heb om een offerte gevraagd en heb daarvoor informatie verstrekt. T.o.h. heb ik nog niets ontvangen.

Goed begrijpbaar

Telefonisch gesprek was klantvriendelijk en goed

Erg goed , informatief en duidelijk.

Gewoon duidelijk alles uitgelegd.

In één blik overzicht van informatie

Snelle reactie. Ofschoon het in mijn geval alleen om informatie ging, ontdek je later pas dat er toch een contactopname op volgt.

Duidelijk en goede service

Duidelijk en goede service

Tot op heden.prima

Kan nog niet oordelen maar tot nu toe prima.

wel rentetarieven, geen (late) reactie

jammer, geen goede ervaring. inmiddels voldoende info

Binnen een dag een duidelijk bij passend hypotheek aanbod.

Tijdens eerste telefoontje direct de juiste vragen gesteld en proactief mijn kansen op een hypotheek voor mij als 70-jarige onderzocht, waar anderen afwijzend reageren of met een voorstel komen dat dat mij niet helpt.Ik voelde me opgelucht en met respect behandeld. Binnen een dag lag er een uitgewerkt voorstel in mijn mailbox. Bedankt en ngegroet P.W.van den Bergh

Binnen afgesproken tijd door hypotheekbank gebeld

Duidelijk en goed

goed gesprek alleen helaas geen verlaging vanwege B & B

ik begrijp niet waarom de bank bij B & B moeilijk deed. het is geen verhuurbedrijf en bovendien krijgen wij vaak een of twee overnachtingen.

Deze informatie als zeer informatief en goed ervaren

Deze informatie als zeer informatief en goed ervaren. De adviseur was zeer behulpzaam, had overal een antwoord op en kwam dus zeer deskundig over.

Snelle berekening

Snelle berekening. Duidelijk

Nuttige informatie

Gebeld naar aanleiding van mijn bezoek. Nuttige informatie gekregen.

Tot nu toe zeer goed!

Lancer Huijbregts is vriendelijk, kundig en weet je heel snel te helpen.

in 1 oog opslag duidelijk!

prima site , met juiste informatie

je ben bij hypotheek rentetarieven op het goede adres

ik ben zeergoed geholpen, donderdag 5-11-2020 komt er al een hypotheek -adviseur bij me langs om de hypotheek over te zetten, klasse van hypotheek- rentetarieven

Prima site

Voldoende info beschikbaar om een goed beeld te verkrijgen over hypotheken

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!