Snel een afspraak kunnen maken

Duidelijk

Ik kreeg goed inzicht in mijn situatie

Zie hieronder

Heb een fijn telefoon gesprek gehad en hoop dat ik een hypotheek kan afsluiten bij jullie mvg reinier

Goed netjes

Netjes informatief

ziet er goed uit

nog even afwachten wat ik in mijn email krijg

Ik werd netjes op de hoogte gehouden

Ik had heel erg snel antwoord en goed aanbod

correct en duidelijke overdracht.

zit nog met een aantal privé investeringen en kan het momenteel nog niet overzien.

Duidelijk

Er werd vrij snel contact met je opgenomen en werd er vrij snel een persoonlijke afspraak gemaakt.

Helder en overzichtelijk. Wellicht bij de banken wat meer mijen als Florius etc.

Misschien een optie om een langere termijn verwachting uit te spreken bijvoorbeeld wat de ontwikkelingen in 2021 zouden kunnen zijn. Andere spelers op de markt doen dit ook op hun site.

Duidelijk verhaal en informatie

De suggestie die van uw Internet website uitgaat komt niet overeen met hetgeen daarna plaatsvind.

Mijn ervaring komt hier op neer dat de indruk welke uw website wekt niet overeenkomt met datgene waar het u werkelijk om te doen is: de hiervoor wettelijk vastgestelde vergoeding te incasseren, in mijn geval bijna € 2.000,= ( door u zelfs in eerste instantie "per abuis" genoemd € 2.495,=. Jammer, maar dit resulteert in het tegenovergesteld als door de wetgever bedoeld.

Top site met super overzichtelijk van alle banken

Via deze site kan je de hypotheek markt makkelijk monitoren

Mijn vraag in een keer beantwoord

Afgelopen week een e-mail gestuurd waarop ik telefonische direct een antwoord op kreeg. Ik kreeg tevens direct een e-mail waarop in een oogopslag te zien was hoe de hypotheek rentes er uit zien van alle hypotheek verstrekkers.

exelent

overzichtelijk en snel

Duidelijk, erg vriendelijk en service gericht

Er was heel snel een vervolg gesprek. Vriendelijk en erg behulpzaam. Een dikke 9

Prettig en duidelijk

Goed gesprek niet opdringerig. Wie weet in toekomst.

Lokkertje voor een belafspraak

Info op de site is onvolledig / dom, de belafspraak die er uit volgt was volstrekt onnodig, info had op de site moeten staan. De medewerker die mij belde was bijzonder slecht voorbereid, moest dingen herhalen die ik reeds ingevuld had. Totaal ongeloofwaardig bedrijf.

Up to date!

Snel en duidelijk overzicht.

duidelijk

goed geholpen

Duidelijk en niet teveel gegevens.

Het is opnieuw duidelijk dat alleen de rente niet doorslaggevende is bij de beoordeling van een hypotheek.

Matig

Telkens opnieuw invullen en per saldo vraag je dus elke keer hetzelfde en krijg je een e-mail maar verder weinig info.

Intro klinkt veelbelovend, opvolging is enkel bellen zonder informatie te sturen

Slecht

Duidelijk en overzichtelijk

Gebruik de site als soort graadmeter, in enkele gevallen naar aanleiding daarvan actie ondernomen.

Duidelijk en efficiënt

Ik heb in korte tijd gevonden om wat ik zocht. Vervolgens ook direct benaderd en is op grond van de door mij verstrekte info een afspraak ingepland.

Makkelijke manier van vergelijken

Lijkt op de Independer maar dan voor hypotheken. Super makkelijk en snel vergelijken. En ook nog eens super snel een afspraak

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!