Heel helder!

super makkelijk om zo inzicht te krijgen in de markt

Erg goed en adequaat

Fijn gesprek gehad met Simone de Haan

goed opgezet en duidelijk!!!

Alles is heel makkelijk te vinden en de links werken allemaal, prima vergelijkingssite

Zeer goed geïnformeerd,

altijd snel op de hoogte van de meest actuele rentetarieven!!!

Ik volg altijd met belangstelling de rentetarieven voor hypotheken omdat onze rentevaste periode over ruim 2 jaar afgelopen is. Het is nu nog niet lonend om de hypoheek over te sluiten bij dezelfde verstrekker omdat we een rente hebben van 5,3 % en dan een boeterente van plm. € 12.500,-- moeten betalen. Bij een eventuele overstap naar een andere hypotheekverstrekker zelfs plm. € 16.500,--, incl. notaris, advies en taxatiekosten.

Prima snel geregeld

Zoals boven beschreven zeer snel geregeld ik ben over het resultaat zeer tevreden.

Zeer duidelijke website.

De vragen op de website waren duidelijk, alleen voor de aanvraag voor de hypotheek zou een meerkeuze antwoord mogelijk moeten zijn. In mijn geval was dat rentevervaldatum en een lagere rente.

Was a little bit confusing on how much I can receive.

Thank you for your free service. I received the call from the company which had a different name than Hypotheek-Rentetariven.nl. Maybe I misunderstood something. The person was kind and explained me how much I can receive. But what I understood that in general it is difficult to get a full picture by just a call. Too many nuances of your own personal situation have an impact to exact number you can get.

Duidelijk en goede info. Precies wat ik nodig had.

Proffesioneel en vriendelijk

Ik werd keurig terug gebeld en een afspraak was op korte termijn gemaakt. Mijn vragen werden ook snel beantwoord.

Helder duidelijk

Ik heb kunnen oriënteren.

Overzichtelijk en duidelijk

Prettig om alles in 1 overzicht te hebben.

Snelle reactie en vervolgafspraak

gewoon goed verder niets bijzonders

gewoon goed en verder geen bijzonderheden.

Zakelijk en duidelijk

Mijn onzekerheid over wat te doen bij verdeling of het geven van giften werd mijn onzekerheid snel zekerheid. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.

Goed duidelijk

Goed en duidelijke uitleg

Snelle reactie op mijn vraag

Mijn vraag was snel beantwoord door vriendelijke medewerker.

snelle reactie en duidelijke informatie

zie boven

uitstekend en snel geadviseerd

Ok snel per mail een samenvatting gekregen

Onvolledig, incompleet

Blijkbaar niet geschikt voor mij: op zoek naar een overwaarde-hypotheek.

Overzichtelijk , duidelijk en goed !

Up to date

Komen hun afspraken niet na.

Mail gestuurd om afspraak te verzetten. Geen respons op gehad. Ook gebeld om dit door te geven. Andere afspraak ging niet omdat agenda niet bereikbaar was. Ik zou zeker terug gebeld worden voor nieuwe afspraak en tevens een mail hier over. Niet terug gebeld en geen mail ontvangen tot op 2 uur voor tijdstip oorspronkelijke afspraak. Het komt amateuristisch en ongeïnteresseerd over.

Snel contact met een adviseur

overzichtelijk en helder

overzichtelijk en helder ik vond meteen alle relevante informatie en berekening, het vervolg traject is super, meteen een adviseur

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!