Zijn nog niet klaar met het voorgestelde
Bedankt voor je review, Ed! Fijn dat je tevreden bent met de uitleg en het luisterend oor. Succes met het verdere traject, en we staan altijd klaar als je nog vragen hebt. Groet, Jorg
Had verwacht dat ik gebeld zou worden
Beste Adriaan, bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Onze excuses als de eerdere reactie van onze adviseur u niet heeft bereikt. Het lijkt erop dat de e-mail op de een of andere manier niet goed is aangekomen. Om ervoor te zorgen dat u snel geholpen wordt, is er vanochtend al even contact geweest om een belafspraak in te plannen. Hopelijk kunnen we u op die manier alsnog goed verder helpen. Groet, Jorg
Goede en bekwame service
"Bedankt voor je mooie review, Willem! Geweldig om te horen dat je onze service en advies waardeert. We blijven ons inzetten om het vergelijken en het contact met adviseurs zo soepel mogelijk te maken. Mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag. Jorg
Goede ervaring, gemak dient de mens
Bedankt voor je review, Bert! Fijn dat je onze website overzichtelijk en makkelijk vindt – daar doen we het voor. Gemak dient de mens zeggen we niet voor niets. Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen dan horen we het graag. Fijne dag, Jorg
Slecht, totaal niet mee denken
Dank u voor je review en je feedback. Het spijt ons te horen dat je het gevoel hebt niet genoeg geholpen te zijn. Wij begrijpen dat het teleurstellend kan zijn wanneer de mogelijkheden niet aansluiten bij uw wensen. Tijdens het gesprek hebben wij geprobeerd een passende oplossing te vinden, maar helaas bleek het op basis van de huidige inkomenscriteria niet mogelijk om uw hypotheek over te sluiten. Als er in de toekomst wijzigingen zijn in uw financiële situatie, dan helpen we je graag verder. Groet, Jorg
Nog geen contact gekregen via EttenLeur
Bij het invullen van de vragen ging en de pagina's verder en er was snel en telefonische reactie.
Bedankt voor je review, Jules! Goed om te horen dat je een verbetering merkt in onze site en dat je snel contact kreeg. We blijven werken aan een fijne ervaring voor al onze bezoekers. Groet, Jorg
De website is overzichtelijk en men komt snel bij de gezochte informatie. Daarna komt er ook snel contact tot stand met een adviseur en de communicatie via email verloopt goed.
Bedankt voor je review en het vertrouwen, Evert! Fijn om te horen dat je onze website overzichtelijk vindt en dat het contact soepel verliep. We zijn er om je zo goed mogelijk te ondersteunen bij het kiezen van een hypotheek. Groet, Jorg
Duidelijke informatie over mogelijkheden en direct contact met een Hypotheek adviseur. In een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden bekijken.
Bedankt voor de topbeoordeling, Hans! Fijn dat je onze informatie als helder en ons proces als laagdrempelig hebt ervaren. Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen dan horen we het graag. Groet, Jorg
er wordt goed geluisterd en de acties worden meteen in gang gezet
Bedankt voor je review, André! Fijn om te horen dat je onze aanpak als direct en zorgvuldig hebt ervaren. 😊 We zijn er om te helpen, en snel schakelen hoort daar natuurlijk bij. Groet, Jorg
Niet teruggebeld. En als site niet te bereiken telefonisch. Helaas
Prima geholpen
Bedankt voor je review, Leny! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze hulp. We doen er alles aan om elke stap zo soepel mogelijk te maken. Groet, Jorg
Heledere site en snelle opvolging van adviseurs
Bedankt voor je review, Ronald! Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. We doen ons best om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Groet, Jorg
Houdt zich aan afspraken, beleefd, gewillig om te helpen
Bedankt voor je review, André! Geweldig om te horen dat je onze diensten als beleefd en behulpzaam hebt ervaren. Afspraak = afspraak. Mochten er nog vragen zijn dan horen we het graag. Fijne dag, Jorg
Snelle en adequate reactie van een medewerker..
Bedankt voor je review, Bas! Fijn om te horen dat we je snel en adequaat hebben kunnen helpen. We blijven ons best doen om je steeds zo goed mogelijk van dienst te zijn! Fijne dag, Jorg
goed om het verloop van hypotheken te volgen
Bedankt voor je review, Ton! Fijn dat je de informatie duidelijk vindt en het handig is om het hypotheekverloop te volgen. We blijven je graag op de hoogte houden van de laatste rentewijzigingen. Groet, Jorg
Behulpzame en bekwame service. Helpen je echt als het kan.
Bedankt voor je mooie review, Arjo! Fijn dat je onze dienstverlening zo goed hebt ervaren. We helpen graag waar we kunnen! Fijne dag, Jorg
Helder en duidelijk
Bedankt, Frank! Helder en duidelijk – daar gaan we voor! 😊 Fijn dat je tevreden bent. Groet, Jorg
Ik doe niet mee aan deze onzin
Inmiddels heeft er iemand gebeld van dit bedrijf, was een aardige man en heeft mij voldoende geïnformeerd. Neemt niet weg dat ik eerst een negatieve recensie moest schrijven, voordat er contact met mij werd opgenomen, daarom het cijfer 7.
Bedankt voor je feedback, Kees. Vervelend dat er wat verwarring lijkt te zijn ontstaan. Ik zie dat we op 24 oktober telefonisch contact hebben gehad. Conclusie: we kunnen je op dit moment helaas niet verder helpen. Fijn dat we elkaar toen gesproken hebben – we wensen je veel succes met de nieuwe stap! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar. Groet, Jorg
Originele beoordeling
Ondanks toezeggingen naar aanleiding van mijn aanvraag, heb ik totaal geen reactie ontvangen, zou het alleen om mijn contactgegevens te doen zijn?
De website is goed onderverdeeld in de diverse onderwerpen. Zo kun je gelijk kijken bij dat wat je nodig of waar je interesse voor hebt. Op vele vragen is er dus een antwoord! Makkelijk, overzichtelijk en volledig!
Bedankt voor je mooie review, Jan! Fijn om te horen dat je de website zo overzichtelijk en makkelijk vindt. Precies wat we willen bereiken—alles snel en duidelijk te vinden! Fijne dag, Jorg
Belde snel na het invullen van de offerte en een afspraak gepland.
Bedankt voor je review, Anja! Goed om te horen dat je snel contact met ons had na het invullen van de offerte en dat je meteen een afspraak kon maken. We zijn er om snel te schakelen! Heb je nog iets nodig? Laat het ons weten, we helpen je graag verder. Jorg
Eenvoudige uitleg, vragen rustig beantwoord.
Bedankt voor de 10, Jan! Super dat je alles duidelijk en geduldig uitgelegd hebt gekregen. We willen altijd zorgen dat alles goed begrepen wordt. Mocht je nog iets willen weten, je kunt altijd bij ons terecht! Groet, Jorg
Vriendelijk geholpen niet opdringerig professioneel advies
Bedankt voor de 10 en je mooie woorden! Fijn om te horen dat je vriendelijk en zonder druk bent geholpen. Precies zoals we het graag doen: professioneel, maar persoonlijk! Heb je nog vragen? We staan voor je klaar. Groet, Jorg
Er is een maar en wel de volgende; Als je de gegevens hebt ingevuld geeft men aan dat je via de mail een voorstel ontvangt. En dat de mogelijk er is dat men telefonisch contact met je opneemt. Het eerste is geen sinds waar je ontvangt niets. Je wordt gebeld nog de zelfde dag er wordt gevraagd of het uitkomt en als je dan aangeeft dat dat niet geval is wordt je niet gevraagd wanner het wel uitkomt en je hoort daarna niet meer. DUS ik zal zelf wel contact opnemen.
Bedankt voor je review en je eerlijke feedback! Fijn dat het invullen eenvoudig was, maar jammer dat het vervolg niet helemaal volgens verwachting verliep. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en nemen je opmerkingen serieus. Ik heb even in onze systemen gekeken - ik zie dat er ondertussen contact is geweest en dat er binnenkort een adviesgesprek gepland staat. Goed om te zien! We helpen je graag verder. Fijne dag, Jorg
De Pinckart 54
5674 CC Nuenen
Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!