Informatieve duidelijke website

Mijn behoefte aan een totaal overzicht van rentetarieven voor verschillende hypotheekvormen en rentevaste periodes bracht mij op deze site. De site geeft overzichtelijke en duidelijke informatie, om deze reden heb ik de stap gewaagd info-offertes aan te vragen. Verwarrend vind ik dat er dan een andere bedrijfsnaam opduikt. Ik vraag mij nog steeds af of ik nu wel met dezelfde hypotheek-rentetarieven.nl contact heb. Ik zou het transparanter en betrouwbaarder vinden als de bedrijfsnaam achter deze website ook op de website wordt genoemd.

Heldere uitgebreide site, enkel gespeel met namen en afkortingen van de site eigenaar is onduidelijk

Onduidelijk waar de afkorting NBG voor staat en soms lijkt het een eenmansbedrijf, of is dat het ook. In dat geval compliment;-)

Zeer positief

De adviseur heeft zeer goed geluisterd, mij alles duidelijk uitgelegd en mij het gevoel gegeven de juiste keuze te maken. Maakt een hele prettige, betrouwbare ,bekwame indruk.

duidelijkheid

Zeer slecht advies. Adviseur bijzonder kortaf, tegen het chagrijnige aan!

Zeker geen aanrader.

Weet waar men over praat.

Duidelijk advies men praat niet wat aan.

Wachtwoord geprobeerd in te stellen, lukte eerst niet

inmiddels met hulp weten op te lossen

Ik werd keurig, op een nette en natuurlijke manier terug gebeld, Je merkte direct dat hier iemand met ervaring sprak. Schetste heel snel en doeltreffend de situatie. Geen verkoop praatjes. Eerlijk advies.

Prima site voor eenvoudige hypotheek aanvragen

Voor specifieke vragen of aanvragen van hypotheek is het niet bruikbaar.

Deskundig advies.

Realistisch advies uitgebracht. Geen verwachtingen gewekt.

Goede service naar aanleiding van mijn aanvraag. Er werd gelijk binnen het uur contact opgenomen, helaas voor mij voor nu geen interessante optie.

prettige site

Eerste ervaring. prettige site. Duidelijke navigatie

Trekt de aandacht

Haalde me over om informatie aan te vragen.

heel mooi

Heel actieve en snel reactie vond ik prima.

Makkelijke en duidelijke sitr

Mijn ervaring is dat het een duidelijke site is die makkelijk leest.

Verstuurd spam

Krijg onaangekondigd en zonder dat ik klant ben spam e-mails met “uw hypotheekaanvraag is onvolledig.”

Voegt niets toe

Lijkt puur bedoeld om gegevens binnen te krijgen van mensen. Hypotheekberekening wijkt in niets af van datgene wat de banken en hypothekers zelf in hun tooltjes laten zien. Dit was echt tijdverspilling

Snelle service met duidelijke informatie

Om inzichtelijk te maken wat ik kwijt zou zijn aan hypotheekkosten heb ik op de website van hypotheek-rentetarieven informatie opgevraagd. Ik werd de volgende dag direct gebeld en kreeg die middag ook al een eerste rapport binnen. Heel erg blij met de service. Dank!

Verwarrend - kort en bondig !!

Ervaarde het als een ‘algemene voorlichtingssite’. Pas naderhand begreep ik dat ik hiervoor zou moeten betalen. Dus ... graag ook duidelijk vermelden wat de kosten zijn. Dit komt totaal niet uit de verf. Voor de rest is de site visueel simpel en duidelijk 👌

Zeer overzichtelijk en duidelijk

Op elke vraag was een antwoord terug te vinden op jullie website.

ik zocht een overzicht van aanbieders

duidelijkheid

Duidelijk

Geeft duidelijkheid betreffende hypotheken en rentes.

Overzichtelijk dashboard

Juiste informatie en heldere informatie.

Snelle en directe persoonlijke benadering

Nadat ik de gegevens had ingevuld, werd ik zeer snel daarna al gebeld. Heel attent

Rentetarief geeft klein foutbeeld

Het rentetarief is waarschijnlijk het echt allerlaagste tarief dat er geboden wordt. Het uiteindelijke tarief ligt toch altijd enkele cirka 0,5% hoger. Zou fijn zijn dat een gemiddelde rente wordt aangegeven en ook de hypotheek percentage ten opzichten van de waarde van de woning.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!