Overzichtelijk

In een oogopslag alles te vergelijken

Goed, overzichtelijk en doelgericht

Geeft snel een beeld van de situatie

Uitstekend, betrouwbaar

Prima info op website, vervolgens snelle reactie en eerste kennismaking/advies top!

Teleurstellend

ik kreeg vrijwel meteen te horen dat het niks zou worden zonder dat er voor de rest meegedacht werd wat we dan wel zouden kunnen doen

Goede informatie

Snelle reactie en juiste vraagstelling.

Snelle kijk op huidige rente tarieven

Makelijke site, snel contact en afspraak snel geregeld. Tot nu toe top.

Vlot en goed geholpen

Wordt snel gehandeld.

Duidelijk

Hoe duidelijker de informatieverstrekking is, des te kleiner wordt “door de bomen het bos niet meer zien”. Hierdoor wordt de kans op succes, voor klant en ondernemer, groter

Snel contact en advies.

Na enkele mislukte telefoontjes toch contact. Goed advies gekregen en duidelijke vragen? Ik weet waar ik nu aan toe ben en wat ik moet doen.

Ik ben keurig te woord gestaan

Helaas kon ik niet geholpen worden. Ik heb wel een aantal tips gekregen.

Deskundig en betrouwbaar !

Overzichtelijke site die voor een leek zoals ik op dit gebied goed te begrijpen is !

duidelijk en overzichtelijk

Ik heb (nog) geen ervaring met afsluiten

overzichtelijk

Een duidelijke en overzichtelijke site. Wel even doorklikken om de juiste hypotheek vorm te achterhalen.

Ik blijf op de hoogte

Fijne info over de diverse aanbieders van hypotheken en duidelijke uitleg over de prognoses

snel en makkelijk te vinden

Keurige mensen en snel contact

Het waren opvallend aardige mensen die zich keurig aan de afspraken houden. Prima!

snel en goed geholpen!

er werd de volgende meteen contact opgenomen met mij. contact verliep soepel.

Duidelijke en heldere informatie

De website gaf snel duidelijke en voldoende mogelijkheden om mijn vraag te beantwoorden

Prima. Goede vragen gesteld

Was slecht een kort gesprek. De juist informatie, oftewel vragen toegestuurd.

Heb er geen gebruik van gemaakt. Overweeg te huren; seniorenwoning

maak geen gebruik van

Goed en duidelijke website

Duidelijke website makkelijk formulier om in te vullen

Zeer snelle reactie

Zeer correct afgehandeld ook toen we er toch vanaf wilden zien

Wordt teruggebelt en duidelijke afspraken gemaakt.

Afspraken zijn duidelijk en worden per mail bevestigd. Ook de kosten worden duidelijk en transparant weergegeven.

Ik ben wachtende op de aanbieding

nog geen

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!