Goede overzichtelijke website.

Moet nog een reactie krijgen van Hypotheek-Rentetarieven, dus kan nu alleen oordelen over de website.

Niet gevonden wat ik zocht

Helaas niet gevonden wat ik wilde weten

Snelle informatie over rentemogelijkheden

Alleen kostenplaatje / vergoeding 'oude 'hypotheekgever is een bottleneck !!

rente

De rente op jullie website komt niet overeen met die van de bank!

Goed geholpen

Duidelijke uitleg. Op alle vragen antwoord

Super duidelijk

Zelfs een leek als ik, is het een duidelijke site. Top 😁

Jammer van al de acceptatievoorwaarden tegenwoordig. Ook bij andere hypotheekverstrekkers. Verder prima service.

Zeer informatief

Je wordt echt op ideeën gebracht om ook eens verder te kijken dan de plaatselijke bank alleen

goed en snel

wilde weten of ik een hypotheek kon krijgen werd goed en geholpen

Deskundig en ter zake

Zeer prettig en deskundige meedenkende medewerker

Buitengewoon goede informatie.

Het is zeker aan te bevelen.

Telefonisch contact gehad met een medewerker over de maximale hypotheek bedrag. Vriendelijke en professionele!

Super service

Vriendelijk en proffessioneel

Prettige en deskundige eerste telefoon gesprek

Zie boven

Goede, duidelijke uitleg

Ik heb een goed gesprek gehad met de medewerker(s), ik kreeg eerst een persoon die net in dienst was en toen hij op bepaalde vragen het antwoord niet wist kreeg ik zijn collega aan de lijn die zat mee te luisteren, zo dien je een nieuw persoon op te leiden. Ze hebben eerst via vragen mijn kansen bekeken en uitleg hebben gegeven welke opties ik had. Het was een helder en duidelijk gesprek. Netjes aan de telefoon en luisterde goed naar mijn wensen.

Overzichtelijke site

Hele fijne site om alle aanbieders met elkaar te vergelijken. Per rentevast periode kan je kijken . Het formulier ingevuld voor een vrijblijvend adviesgesprek, en ik werd meteen de volgende dag al gebeld.

Snelle reactie en duidelijke opvolging

Werd binnen 2 uur nadat ik info had aangevraagd al terug gebeld. Prettige en duidelijke informatie gekregen en vast wat vragen verduidelijkt alvorens een vervolgafspraak gepland zou worden.

Overzichtelijk en compleet

Alles kunnen vinden en goed opvolging.

Snelle reactie maar toch verrast

Ik had op een link gedrukt en was in de veronderstelling dat ik te maken had met Munt Hypotheken. Er was ook steeds een logo of aanvullende informatie van die organisatie. Verwarrend, later bleek dat ik een advertentie site van Hypotheek-Rentetarieven had aangeklikt. Ik had een vragenformulier ingevuld en verzonden, binnen een minuut had ik al een telefoontje. Verrast en verbaasd over die snelheid, toch een vrijblijvende afspraak gemaakt,

Prima overzichtelijk

Beetje dringerig voor feedback

huppele pip

Aantrekkelijk vooruitzicht

Heb verder nog niets vernomen

Voor ons was het duidelijk en correct uitgelegd, alle vragen die we stelden werden uitgelegd. We zijn naar tevredenheid geholpen met goed resultaat.

Vlotte en snelle reactie.

Zowel digitaal als persoonlijke contact ben ik op een professionele en vriendelijke mannier geholpen.

Handig om te gebruiken maar het zal mensen afschrikken als je zegt we bellen je op .

Zie zin hierboven

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!