Goede cominiecatie

Hypotheek oversluiten aangevraagd en meteen de volgende morgen gebeld om een afspraak te maken dat ging heel snel

goed advies, met helaas niet het gewenste resultaat.

Redelijk tevreden

Ik vind het jammer dat je als Nederlander in het Buitenland, in mijn geval Duitsland, je niet alle gegevens op de juiste plek kunt invullen. Ter verduidelijking, ik heb een vakantie woning in Rheezerveen en wil voor die woning mijn hypotheek veranderen maar kan die niet bij het invullen aangegeven dat ik in Duitsland woon en dat het om een tweede woning gaat...

Snel en duidelijk

Op dezelfde dag dat ik mijn aanvraag deed werd ik al terug gebeld, super snel dus. Ik heb toen een duidelijke uitleg gehad, hier kon ik wat mee.

Goed geholpen

Goed.

Ondanks dat ik mij aan het oriënteren was en ten tijde van ons contact nog geen vaste plannen had, werd er toch adequaat gereageerd, meedenkend, en goede informatie verstrekt. Kortom duidelijk, to the point. Tot nu toe, zeer tevreden.

Heb gevonde wat ik wou

Heb alles ingevuld en werd daarna gebeld en heb me antwoord gekregen wat ik moest weten

Overzichtelijk

Zoek optie is duidelijk. Makkelijk in te vullen.

verwarring over identiteit aanbieder en toegevoegde waarde onzeker

zie boven

goed en overzichtelijk

Prima site, daar hebben mensen wat aan. Goed en overzichtelijk.

Prima en vakkundig advies.

Direct geholpen en eerlijk advies gegeven.

Luisterend oor

Rustig luisterend

Perfect raad iedereen dit aan

Perfect snel en het klopt

Fijn overzicht, kleine verbetering mogelijk

Zou graag het verschil tussen de opties inzichtelijker hebben. Als voorbeeld de banken die op 10 jaar vast verschillende tarieven ivm duurzaamheid, rentekorting voor betaalrekeningen etc. Vooral het stukje duurzaamheid zou ik graag terugzien als optie aan/uit om nog gerichter te kunnen zoeken voor mensen die juist daarop zoeken of mensen die naar oudere woningen dit juist niet willen/kunnen aanvragen.

Goede begeleiding

Goede begeleiding

Gewoon goed weten waar je aan toe bent

Helemaal handig

Ik vind de site heel overzichtelijk en duidelijk en gemakkelijk te gebruiken

Puike site waarbij je snel goede overzichten kunt aflezen

Helder en duidelijk voorgesprek

Prettig oriënterend gesprek. Nam de tijd om uitleg te geven en zaken te verhelderen. Gaf goed beeld van de situatie en verwerkingstijd.

Duidelijke info

Toegezegde afspraken worden ook nagekomen.

overzichtelijk

Duidelijke overzichtelijke site, verder wordt je snel geholpen

Positieve ervaring,een hele aardige medewerker.

Heb antwoord gekregen op mijn vraag.

Houdt mij op de hoogte van actualiteit en toekomst

Door mijn zoektocht naar een bouwperceel en de randvoorwaarden voor nieuwbouw, ken ik op jullie site terecht en ben deze regelmatig blijven openen.

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Overzichtelijk, duidelijk, daarna enorm vriendelijk geholpen

Goede ervaring

Goede ervaring goed advies en veel kennis van zaken

Zeer goede informatoe

Site is duidelijk en klopt als een huis

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!